Látszott, a két srácon, hogy azt hiszik, nem látja őket senki, vadul csókolóztak. A két szememmel láttam, de nem akartam, nem tudtam felfogni: az egyikük a fiam volt! Megrogyott a térdem, és zakatolt a szívem, mint a gép.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Lehet,hogy a Sors így próbál elégtételt venni az óriási népességnövekedésen. Mert 7 milliárd embert már a szegény Föld nem bír eltartani.
lantos
@Tootsy: ... ez a történet itt, csak "homo":D
Tootsy
@gabrella: Igen, az a hibas kromoszoma okozza, ami a nemi jellegert felelos, tekinthetjuk egyfajta betegsegnek is, de ha azt nezzuk, egy tulfejlett libido egy heteroszexualis kapcsolatban is lehet "beteges" . En ismertem egy nagyon aranyos hazaspart, ahol mar 10 eve hazasok voltak, volt 2 pici gyerekuk is, es a fiu egyre tobb szexet kivant a felesegetol, aki ket gyerek mellet idonkent mar a hata kozepere sem kivanta a fickot. Orvoshoz is mentek, hogy a sracot enyhe nyugtatokkal kezeljek, de ez nem jott ossze, ugyhogy el kellett valniuk, es meg a valasuk sem volt szep, mert a ferfi mindennek elmondta a feleseget, aki nem akart naponta 4-5-szor szexelni vele. Szegeny lany meg teljesen ossze volt torve. Akkor ez is van olyan betegseg, mint a homoszexualitas, csak a kozvelemeny meg a fiu partjara is all, hogy milyen klassz es ferfias, holott mar regen nem errol van szo.
A felvonulasok pedig azert vannak, mert valamilyen forumon be akarnak mutatkozni, egyebkent sokszor valoban tobbet artanak maguknak, mint azt szeretnek, de ezekben az emberekben van egy joadag exhibicionizmus, amit igy elnek ki. Nagyon jol latod a szitut...:o))
Tootsy
@lantos: Honnan gondolod? Es ha "bi" is? Mert eppen talalt egy idosebb holgyet is, aki megerto volt vele? Csak anyuka eppen a "homo" jelenetnel nyitott ra...
A tortenet elejet olvasva egyebkent nem kellett volna, hogy idejusson, mert belefert volna csak egy szimplan felenk, vagy eppen authista felallas is... Jo, jo, csak kotexem,...:o)) Igazad van,...:o))
lantos
@Tootsy: Bocsi, de nekem más dolgom is van, nem fussa, az egésznapos fröcsögésre!
Tootsy
@lantos:Varj, en nem alltam geppisztollyal a hatad mogott, amikor leultel a gepedhez blogolni, ne ram legyel merges, Kedves, ez nem all Neked jol...:o))

Legyen szep napod, es eleg, ha blogolsz, nem kell itt "frocsogni" , meg elazik a "renccer" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.