Sorra jelentkeznek olyan nők, akiket korábban - állításuk szerint - molesztálásnak, zaklatásnak, verésnek voltak kitéve - írja keddi számában a Blikk.

A Blikk szombaton arról írt, hogy megkeresték a mindenki által Kicsi bácsinak ismert férfit, aki a leírás alapján magára ismert, de tagadta, hogy bármi ilyet elkövetett volna.

Ugyanakkor azóta egy korábbi, neve elhallgatását kérő úszó, illetve egy másik hölgy is jelentkezett Szepesinél, hogy megerősítsék: igazat írt a könyvében, mert velük is megtörténtek azok az esetek, amelyeket leírt a szexuális visszaélésekről, a fenyegetettségről, lelki és fizikai terrorról, amelyek szerintük a Bp. Spartacusnál rendszeresek voltak.

Szepesi Nikolett hétfőn a következő üzenetet kapta: „Szepesi Nikolett könyvében leírt esetek a korábbi időkben is megtörténtek Kicsi bácsi részéről és a reggeli edzőtermi edzések során, én közel tíz évet úsztam a Spariban, ahol mindennaposak voltak a verések és a lelki terror. Sportoló társaimmal mindig is terveztük ennek feltárását, de nem volt elég bátorságunk..."

A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottsága a múlt héten vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, amely azóta már a rendőrségen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.