A pázsitfű- és csalánfélék okozzák most a legtöbb kellemetlenséget az arra allergiásoknál - közölte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Halkan kérdezem, hogy mivel magyarázzák a parlagfű nevét (ambrózia), ami régebben az istenek eledele volt. Mi történt azóta ezzel a növénnyel?
Kutyafüle
@lenhardtibolya: Ha halkan kérded, nem hallja meg senki:)) Amúgy ő lett az első számú közellenség az allergiások körében.
lenhardtibolya
@Kutyafüle: Igaz, nem halkan kellene kérdezni, hanem kimondani végre, hogy nem a parlagfű a hibás, ez a növény csak bűnbak. Az allergiások számára több megoldás is létezik/létezne, pl. a parlagfüvet fogyasztó kecske tejét ihatnák, ill. a zsenge parlagfüvet megehetnék... Nem lesz semmi baj! Az allergia fő oka nem a parlagfű, hanem a rengeteg műkaja és vegyszer. Ezen érdemes volna elgondolkodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.