London — Hiába a plágiumvád, 1,2 millió fontos, vagyis 400 millió forintos szerződést kapott a kaszinók fővárosában, Las Vegasban az Attraction. A kellemetlenség így érthetően ma már csak történelem számukra, és nem igazán foglalkoznak azokkal, akik ellenük fordultak. A világhírű Mirage Hotelben lépnek színpadra három hónapon keresztül minden este milliókért, és már az is biztos, innen nincs megállás. Az árnyszínház a múlt héten aratott fölényes győzelmet a brit Got Talent nevű tehetségkutatóban. Műsoruk nemcsak a bíráknak tetszett, de a közönségnek is, hiszen 13 millióan nézték őket. Egyik bírájuk, Amanda Holden (42) már akkor esküdözött, hogy világhírűek lesznek, jóslata most beteljesült.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Végre egy jó hír, aminek az ember akkor is örül, ha nem érintett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Nagyon örülök a jó hírnek. Igazán megérdemlik a kiemelt szerződést! Csak így tovább!
Nakimaga
Sikeres és szerencsés időszakot kívánok Nekik !
Megdolgoztak érte !
silber13
@valakiaki: Szép hozzáértő vélemény...!! Tóled függetlenül sok gratuláció a csapatnak...
Mobil123
„Pilobolus nevű társaság…….régóta pályáztak Las Vegasba, azt azonban nem tudni, nekik miért nem jött össze.”- azért nem jött össze, mert az Attraction ezerszer jobb mint ti vagytok !! (irigy kutyák!!!)
honeykiss
Végre valami jó hír...gratula sok sikert nekik
verőce21
Reméljük, meg is fogják kapni majd a pénzt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.