Tárnok — Szégyenében mehetett világgá Vidár Kálmán (13), aki után már negyedik napja próbálják szülei tűvé tenni Tárnokot és környékét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
– A napokban kiderült, hogy kapott pár rossz jegyet, és benne van a pakliban, hogy matekból megbukik. A kisfiú nagyon lelkiismeretes, és mivel örökbe fogadtuk, ezért folyton buzog benne a bizonyítási vágy. Elképzelhető, hogy emiatt nem akar a szemünk elé kerülni, holott mi nem haragszunk rá – folytatta Lajos, aki még a fővárost is felforgatta, hogy megtalálja gyermekét. Mint kiderült, az aggódó apuka az összes aluljárót felkereste, azonban sajnos nem járt sikerrel.
Remélem hamarosan előkerül !
Dulcinea
Őszintén remélem, hogy hamarosan hazatér...
Nakimaga
A tanuláshoz nincs esze,mondanánk,de a kádári oktatási rendszerben az ilyen eseteket külön iskolába(kisegítő) kezelték és nem is voltak "világgá menések" !
Kutyafüle
szegény kis surmó, félt a megszégyenüléstől.inkább világgá ment. az ilyen érzékeny kisgyerekek mellé nagyon oda kell állni, mindíg fél a megmérettetéstől.
honeykiss
Nem hinném,hogy a "világgá menés" véletlen volt és csak egy-két rossz osztályzat miatt...a gyámügynek talán jobban oda kellene figyelni a családra, de főleg a nevelőszülők hozzáállásához...
nyanya001
Úgy hallottam fél füllel, hogy megtalálták a kisembert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.