Gáspár Győző családjában kitört az esküvőláz. Így az egykori showman a nyár összes hétvégéjét lagziban tölti. Győzi örömmel megy, ugyanis kedvére való a romaluxus. Gáspár Győző új időtöltést talált magának: tehetős rokonai fényűző lagzijaiban bulizik egész nyáron. Az egykori showman soha sem tagadta, hogy imádja a luxuskörülményeket, a roma lagzikon pedig minden a pompáról szól.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
eggyik romá luxxxxusozik, másik romá segíjbül él
hallgatag
a rák egye ki a beledet gyözike...nincs más dolgod, mint az éhezö, beosztogató embereket b@szogasd ??? Kijaf...om kiváncsi arra, hogy Te meg a putrid hol " luxusozik" egész nyáron ???Más fehér ember munkát keres,igaz ez neked idegen kifejezés... nem az összelopott , a "tehetös" romákkal bulizik...Figyelj oda, Te sörétes a NAV-ra inkább...Lehet hogy Ök meg téged figyelnek...Jól jönne neked, meg a családodnak egy igazi adóellenörzés...
pacsni
ehez nem megy a NAV? ezt kène ellenorizni, nem amit a szomszèdok besugnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.