A fiatalember felmászott a hídra, kibiztosította magát, meztelenre vetkőzött, és két transzparenst helyezett el a híd tetején: „Siránkoztok, hogy így meg úgy szar az élet, akkor cseréljetek helyet egy rákos beteggel". A másikkal - „Smiley is free" - az altestét takarta egy ideig - írja az Index.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A gazdagok vagyonának még nagyobb felhalmozásának ez is az átka, környezetszennyezés vastagon az ő javukra írható és az egyre több beteg ember,gyerek,fiatal.
Mindent feláldoznak a vagyonuk növeléséért, de egyszer ők is sorra kerülnek és a földben éppenúgy porladnak mint a hajléktalanok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
galerika
@gabrella: ugyanúgy porladnak... CSAK "kiemelt" helyen, megkülönböztetve, a szegények haló poraiban is megalázva ! !
gabrella
@galerika: Remélem az lesz az első aki kitalálta.
kukac50
Már ruhára sem telik,ha így halad az országban a munkahelyteremtés,ez csak figyelem felhívás a Fideszeseknek,hogy 28-49 ezer forintból nem lehet családot eltartani,de egy egyedül állónak még nehezebb. Ennyi pénzből rezsit fizetni,fűtést vagy fát vásárolni,élelmet venni, gyógyszert ,és ruhát lehetetlen, hátha valamelyik Fideszesben megszólal a lelkiismeret.
JAJMÁR
@kukac50: A FizeSS-t nem érdekli, hogy meg lehet-e élni 28-49 ezer forintból. Van rá válaszuk: keressenek többet a szegény zemberek, de biztos nekik elég ennyi, azért élnek ennyiből mert nem akarnak dolgozni.
kukac50
@JAJMÁR: Dolgoznának ha lenne hol! Közmunkában napi 6 óráért havi szinten 36 ezer forintot kapnak miközben szombaton és vasárnap is dolgoznak(kórház), a férj szemével rokkant nyugdíjas 28 ezer forint juttatás,ebből fizetnék a lakás hitelt és 3 gyereket iskoláztatnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.