Budapest — Hétfőn lépett életbe a trafiktörvény, de úgy tűnik, köszönőviszonyban sincs a valóság a  jogszabályban leírt szép célokkal. Hiába hangoztatta ugyanis a kormány, hogy a legfőbb célja az volt a trafiktörvénnyel, hogy visszaszorítsa a fiatalkorúak körében a dohányzást, egyre másnak nyílnak az iskolák és más gyerekintézmények tőszomszédságában nemzeti dohányboltok.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ki gondolta, hogy a trafiktörvény az egészségvédelemről szól? Senki! Még a törvény kitalálója sem. Mi pedig, akik szenvedjük a dicsőséges 2/3 hülyeségét tudtuk az elejétől fogva, hogy szó sincs egészségvédelemről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@mátmar: Ahogy meggyeséket sem érdekelték az esztergomo gyerekek!! Simán ellopták a Szt.Miklós Gyermekalapítványban összgyült több száz milliót!!
Nauta
@excep: "Jó magyarázat" volt a manyup-os 3000 milliárd lerablásához is az,hogy az állam (fideSSmaffia) megvédi a pénzüket! Na ja!! Pontosan a mnyp-i tagoktól védték meg,nehogy nekik jusson eszükbe hozzájutni és felhasználni!!
kukac50
Adni fognak a trafikosok a gyerekeknek is ,hogy minél több hasznuk legyen.
mátmar
@Nauta: Sajnos igaz, és az a felháborító, hogy még szabadlábon vannak!
Nakimaga
"Hiába hangoztatta ugyanis a kormány, hogy a legfőbb célja az volt a trafiktörvénnyel, hogy visszaszorítsa a fiatalkorúak körében a dohányzást, egyre másnak nyílnak az iskolák és más gyerekintézmények tőszomszédságában nemzeti dohányboltok."
Nem lehet megszokni,hogy egy felelős kormány a szájából segget csináljon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.