Rendkívüli intézkedések mellett készített interjút a Blikk újságírója Szita Bence gyilkosaival, akiket az sem tört meg, hogy a ­Kaposvári Törvényszék első fokon tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte őket és harmadik társukat, P. Erikát.

Kertész József megbilincselt kezében szorongatta vallomásait, amelyeket a beszélgetés alatt ugyanolyan szenvtelenül próbált megmagyarázni, mint az első tárgyalási napokon.

Mint mondta, ha eljön a rossz, akkor ennyi, nem kínlódik tovább és megtalálja a módját, hogy vége legyen az életének, aki továbbra is a véletlenek összejátszásának tartja, hogy belekeveredett az ügybe.

Kertész József csak akkor zökkent ki a beszélgetésből, amikor arra terelődött a szó, hogy élete végig a rácsok mögött, egy néhány négyzetméteres cellában kell sínylődnie, és gyerekeit sem láthatja soha többet. Ám tekintetében végig az tükröződött, mintha fel sem fogta volna, hogy élve ásott el egy gyermeket.

- Ártatlanul nem ülök! Ha nem születik meg az igazságos ítélet, akkor találok megoldást, hogy gyorsan vége legyen - jelentette ki kerek perec Bogdán József, aki azonban csak ebben az egy kérdésben értett egyet gyilkostársával.

"Még akkor sem ölnék embert, ha naponta egyszer löknének elém ételt" - magyarázta a férfi a Blikknek.

Információik szerint a balhé után a gyerekgyilkost egyszemélyes zárkában helyezték el, és büntetési fokozata alapján naponta mindössze egyetlen órát sétálhat, elkülönítve a többi rabtól.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Igazságtalanság lenne a gyors halál számukra...az ilyen állati véglények semmit sem érdemelnek, csak a fájdalmas kínt nap mint nap...valóban vissza velük a közösbe, majd a bent uralkodó törvények ítélkezzenek felettük...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@csa-csa: nem mondtam semmit ami pártolta volna ezeket a szemétládákat úgyhogy ne forgasd ki amiket írtam :-(((((((((((((((((((((((((((
nefelejcs10
Nehogy megakadályozza valaki,hogy szándékuk teljesüljön !Többszörös haszon lenne,ha beváltják igéretüket:három gazemberrel kevesebb lesz-még így is marad nagyon sok-,tartásukra,őrzésükre fordítandó összeg másra fordítható,s végül,de nem utolsó szempont,tisztább levegő,talán egy kis megnyugvás a hozzátartozóknak!
csa-csa
@dömdödöm: igyekszem nem kiforgatni a szavaidat, de mikor ilyeneket írsz mint:

"nehéz eldönteni hogy az elme hibás működése vagy a lélek gonoszsága miatt "
KIT ÉRDEKEL! szemet szemért!! Nincs kegyelem!!!

vagy
"pont azt mondom jobban szenvednek mint ha kivégeznék őket :"
Ez a tetves gyilkos csűrhe???!!! Nem érdekel!!! egy mocsadék gyilkosnak sincs helye ezen a földön!!!
dömdödöm
@csa-csa: ja rendben .egytértek veled ! Ha ezt kifogásoltad akkor jó ! Üdv!
csa-csa
ja! és nem tudom melyik hszemet törölték, de remélem nem várják el hogy még dédelgessem is a mocsadék bűnözőket! a gyilkosokról nem is beszélve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.