Olyan nagy a szeretet Falusi Mariann és kutyája között, hogy együtt is alszanak. Az énekesnő az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában mesélt a különleges kapcsolatról.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@miazavalami: Na! Tán ott szoktál lenni akkor?:-DDD
miazavalami
@Mobil123: Nem! :-)
Még nem tartottam a gyertyát...
csa-csa
@miazavalami: ha csak az lenne! volt kutyánk, de a megvetett ágyunkba SOHA!!
mellettünk a földön lehet, felteheti rám a lábacskáit, óhatatlan hogy az arcomra ne adjon egy "puszit", DE kínosan vigyázok hogy a SZÁMAT SOHA ne érintse meg!, megnyalhatja a kezem pláne mikor egy falatot odaadok Neki, játékból is egymás mellé kucoroghatunk egy kis időre, de ennyi! Láttam a Judit egy riportban hát majd elhánytam magam. Kifejezetten a kutyái "száját" csókolgatta!! Ez azért rendkívül egészségtelen és gusztustalan!
miazavalami
@csa-csa: Nekünk is van , volt , lesz kutya , macska . De én azt tartom , hogy kertes házban a kutyának kint a helye. Télen kap egy gyapjú háziszőttest amit neki csináltattam. :-)
Igaz ő német juhász , bírja a hideget. Ha pedig valaki olyan kutyát választ aki nem bírja a hideget az tartsa benn a házban , legyen neki külön kuckója.
A macsek más tészta. Őt egyszerűen nem lehet kizárni, de sose jön az ágyba.Tudja , hogy neki nem szabad. Télen fenn kucorog a cserépkályha ülőkéjén , neki kispárna van , mert különben rásülne.Ha pedig már nem bírja a meleget akkor a kilencedik lépcsőfokon szunyál.:-) De ő is kinn van legtöbbet. Most benn hűsöl...
csa-csa
@miazavalami: van valami abban hogy kutyusnak kint a helye, de mondjuk nekem nem lenne szívem hosszútávra kizárni. Ha nagytestű is hát néha csak bedughatja az orrocskáját a házba. Persze panelban eleve nem tartanék nagytestű kutyust. Nekik biztos kínszenvedés! A cicák nem tartoznak a kedvenceim közé. Még nagyon picik bírom Őket, de később megnőnek szétszedik a bútorhuzatod. Vehetsz neki "koptatófát"? valahogy így hívják, de állítólag hiába. Persze nem biztos hogy igaz. Hogy Ők tudják hogy nem mehetnek az ágyba? A kutyusok is ha eleve úgy neveled.
miazavalami
@csa-csa: Az én macskám kint koptatja a körmeit..:-)) Ahogy mondod , nevelés kérdése. :-) Panelba pedig sztem nem való kutya vagy macska. Nekik mozgástér kell bármilyen kicsik is. Aztán pedig az almot nem tűrném meg a házban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.