Nem születik túl sok gyerek, az okokat nagyjából ismerjük. Bizonytalanra csak átgondolás nélkül vállal gyereket az ember, és most bizonytalanságban élünk. Nincs biztos munkahely, nincs biztos hitel, nincs biztos jövő. Ráadásul a többség későn is kezd bele a családalapításba, már nem heves húszéves fejjel vág neki majd lesz valami alapon, hanem megfontoltan, úgy, hogy nagyjából kiszámolja, hány gyereket képes felnevelni, taníttatni, támogatni megfelelő színvonalon, mielőtt megöregszik.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
Hát, itt inkább a sok gyerek-kevés gyerek probléma a lényeg. Egyet mindenképpen. Anélkül nem is élet az élet. Nekem. Pl.
qxy
@Angelika: Igazad van, mert annál szebb nincs amikor átölel a kis kéz és szívből mondja.- " APUCIKÁM"
dömdödöm
nincs alsó középosztály . Egyáltalán nincs középosztály . Gazdag van és szegény .ennyi :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
csa-csa
@qxy: így igaz! hát még ha közben nyomorogsz is.
qxy
@csa-csa: Na ezért vagyok külhonban. Mindenem meg van, becsületesen dolgozom, és amit otthon nem tudtam elérni. hogy,! ! Meg tudok venni mindent a családomnak.
csa-csa
@qxy: igazad van! remélem soha eszedbe sem jut visszajönni erre a szemétdombra!
nekünk Liechtenstein, a szívünk csücske.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.