Naiv ügyfél kiakadt, hogy az Indesit szerelője 7000 forintért megállapította, hogy 30000 forintért javítanák a mosógépét, miközben máshol 4000 forintért kitisztították, és már működik is: Elromlott a 10 éves INDESIT mosógépem. Kihívtam a márkaszervízt, pár perc alatt megállapításra került, hogy mosógépem menetzárlatos, javítása 30000 ft, de ha új gépet vásárlok tőlük, akkor ingyen elviszik a régit amit 3000 ft-al be is számítanak, ingyen kihozzák az újat. Nagy dilemma. Mindez 7000 forintomba került. Nem hagyott a dolog nyugodni és egy ismerős által ajánlott mosógépszerelővel is megnézettem, aki fél óra alatt alaposan átnézte és kitisztította, azóta tökéletesen működik. Mindez 4000 forintba került. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ha adott szàmlàt a szerelo, akkor megkellett volna mutatni a fonoknek, de szàmlanèlkul mèg a kutya se beszèl senkivel. Itt nem az Indesit a hibàs, hanem a szerelo. Az Indesit egy komoly màrka, ilyen fillères dolgokkall nem piszkolnàbe a reputaciojàt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.