Elfogadták a 14. szankciós csomagot, ahogy Josep Borrell korábban beharangozta, Magyarország kihagyásával döntöttek róla. Vannak napok, és a hétfők különösen ilyenek, amikor úgy indulsz munkába, hogy tudod, minden szarul alakul majd. Szijjártó Péternek pont ilyen hétfője volt (van) ma. A magyar külpolitika kéttüdejű középpályása, aki a hajnali órákra fittyet hányva kacagva és kocogva érkezik a reptérre, hogy vidáman és tettre készen pattanjon a honvédségi vagy egyéb különgépbe, amikor közel- vagy távolabbi keletekre kell menni, Isztánokba mondjuk, netán belarusz barátjától mezt, orosz barátjától kitüntetést átvenni, hétfő reggel komoran írt Facebookján a korán kelés gyötrelméről és a munka súlyáról: „Méghogy az éjjel soha nem érhet véget… dehogynem, s ez a mostani nagyon is hamar véget ért… a kora hajnali vekkercsörgés ma különösen fájdalmas volt… dehát ez van, irány Luxembourg”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G-t most szetveti az ideg gondolom. Szijrago meg mehet megint raportra lavór elvtarshoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Addig örüljenek a hülyemagyar maffiahívők amíg még be nem fejezik a 7-es cikkelyes eljárást, mert akkor a szavazati jogot is megvonják! Aztán lehet hőbörögni!
kereső
@vacsi: Netene! Már már megest kiszóltál a likból? Mondsza csak, ha Magyarországon a parlamenti többség!! dönt, akkor az nem vonatkozik azokra, akiket kihagytak a döntésből? Vagy van "vétó" joga bárkinek is az orbán kormánnyal szemben?
A többség döntött, és ez ugyanúgy vonatkozik Magyarországra, mint azokra, akik döntöttek. Nem rajtuk múllott, és múlik, hogy Magyarország , a kormánya által nem óhajt rész venni az unió normális!! múködésében. Majd, ha kilépünk, akkor nem vonatkozink ránk semmi...csak a nyomor.
simmering73
@vacsi: Majd ha kiléptek, kisszivem. Addig meg kuss.
Őrnagy
Szankcióznak, szannkcióznak, közben meg:

JELENTŐSEN MEGNŐTT AZ EURÓPÁBA IMPORTÁLT OROSZ GÁZ MENNYISÉGE
Hiába a szankciók, ömlik az orosz gáz az öreg kontinensre.
A Gazprom orosz állami energiaóriás márciusban 4,5 százalékkal növelte földgázszállításait Európába a februári mennyiséghez képest, míg az előző év azonos időszakához viszonyítva közel 26 százalékkal több gázt exportált - írja a londoni székhelyű Reuters hírügynökség.
Az európai gázszállító csoport, az Entsog és a Gazprom Ukrajnán keresztüli gáztranzitról szóló napi jelentésein alapuló számítások azt mutatták, hogy az átlagos napi vezetékes export a múlt hónapban elérte a 88,7 millió köbmétert a februári 84,9 millió köbméter után. Az utóbbi is nőtt a 2023. márciusi 70,3 millió köbméterhez képest. A Gazprom Európába irányuló földgázexportja idén eddig elérte a 7,74 milliárd köbmétert.

Lehet újabb öntökön szúró szankciókon agyalni!
Horizont
@vacsi: Olyan mélységesen buta vagy, mert az itt kommentelő barmok vagy pénzért vagy csak úgy védik a gazdijukat, de te meggyőződésből alélsz el orbánodtól és minden lépésétől. Unokáid majd büszkék lesznek rád...ja nem! Rólad még azt is elképzelem hogy amikor misét mondanak orbánodért akkor az első sorban ülsz a templomban imára kulcsolt kézzel.
Cherry
És??? egy hazaáruló oroszcsicskáknak más nem is jár, semmibe venni a szemetet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.