Hatalmas botrány keveredett Szandi szlovákiai koncertje miatt. Az énekesnő ugyanis nem lépett fel, mert túl kevesen voltak, a gázsiját viszont felvette. Szandi most elárulja, hogy mire költi.

Jó nagy botrány kerekedett abból, hogy Szandi nem lépett fel egy szlovákiai magyarlakta településre, Madarra meghirdetett koncerten, mert állítólag túl kevesen voltak a nézőtéren. Szandi nem lépett fel, még ki sem szállt a kocsiból, viszont felvette a gázsit – írja a blikk.hu.

Szandi megszólalt a botrányos elmaradt koncertje miatt – Felvette a gázsit, amiről kiderült, hogy mihez kezd vele

Szandi felvette a gázsiját az elmaradt koncert miatt, amiről számára később derült ki, hogy jótékonysági rendezvény volt. Visszautalja a pénzt/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az egyik szervező a lapnak azt mondta:

„Átvette a gázsit, 1500 eurót, majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy 50 fő alatt nem ad koncertet”

Szandi férje, Bogdán Csaba azt mondta a Blikknek:

„Ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót, pláne úgy, hogy a tévé is kint volt. Mi próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk.”

Másnap beszéltek telefonon a hangosítóval, aki elmondta, hogy miután elmentek, kinyitották a kaput és ingyen beengedték az embereket, így lett 50-60 néző az egy órával később kezd kezdődő Happy Gang-koncerten. Állítása szerint ha ezt hamarabb megteszik, Szandi is színpadra lépett volna.

Közvetítőn keresztül mentek a helyszínre, s a sztárpár állítja, nem tudtak arról, hogy ez egy jótékonysági rendezvény volt, mely egy család megsegítéséről szólt. Az énekesnő közölte, szeretnék visszautalni a pénzt, ami kevesebb volt, mint 1500 euró.

„Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem”

- szögezte le az énekesnő

Forrás: blikk.hu, femina.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Itthon is csak a vidéki bulikban haknizik a 'művésznő'. Ja, hogy a határontúliak nem kérnek már belőle?! Nem csoda. Majd viktor megdobja pár millióval ahogy szokta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
@Yeromos: A hakni világában előfordulnak visszásságok. Egy lakodalomban voltam ahol a meglepetés-sztárvendég zoltán volt. Kiszállt az autóból, elénekelt 3 számot, a pénzt zsebre rakta és villámgyorsan távozott. Még egy köszönésre sem futotta. Szóval történnek nem elegáns dolgok. Most Szandi is belefutott egy kínos szituációba amiből remélhetőleg levonja majd a következtetést. Még is az a véleményem , hogy ez nem jellemző rá.
balos
A rendezés sem állt a helyzet magaslatán,de a "tömeg" sem volt meggyőző 1 ilyen rendezvényen!Ha csak nem tudták,hogy mire is szólt a rendezvény!
Yeromos
@Billibácsi: Nem ismerem Szandit, nem az én zeném, de továbbra is az a véleményem, hogy egy jótékonysági rendezvényen a közönség érdeklődésének hiányában nem fellépni, és a GÁZSIT eltenni nagyon bunkó dolog. Egyébbként az imént olvastam, hogy a szervezők cáfolták, hogy visszafizeti a pénz, még csak nem is kereste őket.
simmering73
Nem tisztem minősíteni az esetet. Az viszont elgondolkodtató, ha igaz, hogy egy család megsegítésére rendezték a koncertet, nem volt 50 ember aki elmenjen a koncertre ezzel segítve őket? Nem így ismertem a falusi közösségeket.
Kapanyél
Akkor lenne gáláns felajánlás, ha megtoldaná még 1500,-EURral! Így nesze semmi fogd meg jól!
namihami
1.500 Euró? Fideszszandinak az még aprópénz se!
Majd a Viktor pótolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.