Kajdi Csaba is részt vett a magyar válogatott Németország elleni mérkőzésén Stuttgartban, aki azt állítja, hogy a vereséggel záródó meccs után több magyar szurkoló is homofób megjegyzéseket tett rá.

A modellügynök beszámolója szerint a meccset követően több szurkolóval együtt indult el a stuttgarti stadiontól villamossal és épp beszélgetést folytatott néhány némettel, amikor egy magyar huligáncsapatba botlott, akik azonnal felismerték Cylát, és a szexuális orientáltságára tettek megjegyzéseket – írja a Blikk.hu

"Volt még b*zizás is, nagyon jól alakult az egész este. Nagyon akartak kötekedni, ezért mondták, hogy miattam nem jutott be az ultrás haverjuk, aki jött volna, de nem tudott. Meg azt mondták, hogy miattam volt rózsaszín mezben az egész német válogatott" – emlékszik vissza Kajdi, akit a Rádió1-től Balázsék is felhívtak az ügy kapcsán. 

Magyar huligánok estek neki Kajdi Csabának a német meccs után – A szexualitása miatt durván szidalmazták, majdnem rendőrt kellett hívni

Forrás: Facebook/Kajdi Csaba

Cyla szerint más hazai szurkolók is ordibálni kezdtek utána az utcán, de szerencséjére akikkel egy társaságot alkotott, megvédték őt. A híresség bevallotta, ő nem tudott volna mit mondani, bár szerinte nincs is értelme ilyenkor megszólalni. 

Amikor végül egy olyan szurkolói zónába érkeztek, ahol a magyar drukkerek voltak, ott is jöttek neki a beszólogatások. Az influenszer hozzátette, a támadók ilyenkor a megfélemlítésre mennek, csak azt felejtették el, hogy ezt Németországban nem szeretik a múltjuk miatt, hiszen „volt egy Hitlerük” és „kiirtottak 6 millió embert”.

Végül a biztonságiak kivezették a problémás szurkolókat, így nem történt baj. 

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A magyar sötétség mindenhol utat tör magának.Nagyon nagy szegénységi bizonyítványt sikerül az egész világban kiállítani a magyaroknak magukról.Kultúra semmi.Csak a hőbörgés, a hőzöngés,üres kivagyiság,gyökérség.Ehhez orbán megadta a jelszót induláskor:"reszkessetek ,jönnek a magyarok".Le lehet fordítani mindenre,erre a tuskóságra is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Az sincs rendben,hogy falábúakból akarnak Göröcsöt Benét Fazekast Farkast faragni,de az ész híánya már kicsit gátló tényező!Amit meg meg a nyilas csűrhéjük a hozzáállásukkal támogatásként nyújt a hatvanpuszuljon el vezérletével az bizony a himnuszunk egyenes következménye!Elsírathatjuk ezt a disznóólat a fenntartóival együtt!Bár ha kidöglenének családostul azt sem bánnám,mert ennyi kárt amit hoztak "értünk" még a horti is megirigyelte volna!
Menőmanó
Kajdi Csaba egy jó fej, a légynek sem tudna ártani. Nem értem mért élvezi valaki, hogy primitív tuskó lehet vele szemben.
Nyírfa
Orbán kiszabadította a szellemet a palackból. Élvezi, hogy hasonszőrűekre lelt , olyan csávókra, akik végre nem különbek nála.
Ezzel csak egyetlenegy baj van: hogy csak bezártuk ezt a szellemet a virtuális palackba, úgy gondolva, ezzel nekünk többet nem lesz dolgunk.
A szellem pedig csak a szabadítójára várt. Ez a "megmentő" , a magyarok és az EB közös felelőtlensége miatt , július elsejétől az EU soros elnöke lehet. A folyamat példaértékű annak a bemutatására, hogyan jutott el Németország Hitler hatalomrajutásáig.
NKF
Ez a buznyák egy magyar híresség? Megáll az eszem! Vonulgasson a Prideon és húzzon a büdös
picsába! Ez nem lehet igaz,hogy csak buzik rázzák a diót a fáróll!
Géza
Provokatív, ocsmány buzi, aki majdnem rendört hívott.
Namely
@Nyírfa: Így van, mekkora egy fasiszta diktatúra Magyarország, ahol szabadon nyomták végig az egész pride hónapot, nulla atrocitással, szabad vonaglással. Szörnyű.
Ellenben Németország maga a szabadság, ahol azokat vegzálja a rendőrség, akik annyit mondanak, hogy a hazájuk mindenek felett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.