Bicske – Jövendőbeli apósa festői környezetben fekvő lovasfarmján tartják a miniszterelnök legnagyobb lányának, Orbán Ráhelnek (24) az esküvőjét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ezt ma találtam. Megosztom, de az írót, inkább kitöröltem. Jobb félni... "Hogy Orbán lánya férjhez megy ez magánügye. Legyen boldog, szaporodjanak, oszt jónapot. De azzal, hogy a nyilvánosság elé hozták az esküvőt, már kicsit megváltozott a dolog. Olyan értelemben, hogy erről azért talán lehet nekem is és bárki másnak véleménye.

Mert érdekes ám ez, amikor a Jóságos Kedves Vezető a lányát kiházasítja megbízható egyik alvezérének, a maffia birodalom egyik fontos helytartójának a fiával. Aligha kétséges, hogy tudatos a választás: a fiadé a lányom keze, az örök hűségedért cserébe. Oszt ha nem erről van szó, hanem tervezetlen szerelem esete forogna fent véletlenül, akkor nehéz ezt elhinni, ismervén Orbán bomlott elméjét és azt a Maffia Birodalom Világot, amit nagyon tudatosan épített itt fel. És ebben ugye az teljesen kizárható, hogy Ráhel, beleszeret Gyurcsány fiába vagy bármilyen megbízhatatlan ellenzékibe vagy annak gyerekébe. Illetve ha ez megtörténhetett volna, szép kis magyar Rómeó és Júlia történet bontakozna ki belőle, magyaros szappanopera stílusban.

Az esküvő a fényűzésről szól. Illetve nem arról, az csak eszköze annak, hogy megmutassa a Kedves Vezető általa, hogy övé itt a hatalom, az igazság és a dicsőség most és mindörökké. A Földesúr, magához rendeli a cigányt hogy húzza neki napestig majd a lagzin a bazsevát. És talán még Palcsó Tamás is fellép majd, az eljövendő Nemzeti Kocsma reménye okán mondjuk.

Mi itt lent a porban, akiknek ellopták a magánmegtakarításunkat, akiket politikai okok miatt kirúgattak az állásainkból, egzisztenciálisan akarva tönkre tenni minket, mi akik közül többek ellen koncepciós pereket akart generálni a hatalom, látjuk az eljövő fényes esküvőt és értve annak üzenetét akkor is a kurva anyjára emlékezünk a Kedves Vezetőnek, ha a család tabu téma. Mi akiket a jogállamból vissza akar a kedves Vezető szorítani a hatalomba, azok akiknek ellopták a földjét, trafikját, hogy szétoszthassák a hűbéres seggnyalók...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: tegnap, 14:08
Jutna abból a belesnek is!! :))
ranger47
@kukac50: "Szaporodjatok,sokasodjatok,vigyétek hírét a világban" orbanék gazságainak!
kukac50
@ranger47: Egy család barát kormányzó lányának illő példát mutatni.
bakegya
@Zsuga: mert már ideje van a négy-lábon járatásunknak!!!-98 óta puhították a husunk a nyergük alatt-most mindet fölzabálják.Kell a lóerő a bányamunkálatokra és az olimpiai központosításra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.