Sohasem késő! Ez lehet a tanulsága Tina Turner szerelmi történetének, amely vasárnap a templomban folytatódik. A rocknagyit huszonöt év után elveszi élettársa, Erwin Bach. Örök hűséget fogad a hét végén Tina Turner. A 73 éves énekesnő a hírek szerint buddhista ceremónia keretében köt házasságot. A szerencsés férfi az 57 éves élettárs, Ervin Bach. Mint ismert, Tina korábban sokat szenvedett szenvedélybetegséggel küzdő első férje, Ike Turner miatt. A 70-es évek közepére Tina megelégelte Ike erőszakosságát, és kilépett a házasságból, de továbbra is együtt dolgoztak. Ez után a rocknagyi sok férfival randizott, de az igazit csak jóval később, 1985-ben találta meg. Ekkor találkozott új párjával, Ervin Bachhal Londonban, akivel rengeteget utazgatnak Európában.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ha ez mostani kép , akkor jó bőr :))
ila51
Jól énekel , és sokkal fiatalabbnak néz ki a párjánál :)
darwin
@ila51: Tényleg.Azon gondolkoztam,hogy mehet ehhez a vén fütyihez. :)
ranger47
@darwin: Van magyar példa is! Faludy György! Hogy is hívták az ifjú menyecskét? Ott sem a férj "férfiúi erénye" volt a frigy kovácsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.