Úgy tűnik, a boldog házasság titka csupán abban rejlik, hogy a feleség legyen vékonyabb a férjénél. Valóban így lenne? Úgy tűnik, a boldog házasság titka csupán abban rejlik, hogy a feleség legyen vékonyabb a férjénél. Valóban így lenne?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Megint unatkoznak a Tennessee egyetemen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Dulcinea: Nem szoktál te új tagokkal ilyen lenni.
De örülök , hogy itt vagy , már rég nem jártál erre..:-)
Dulcinea
@miazavalami: Ha normálisan szólítanak meg akkor nem is:))

Jó sok minden történt velem az elmúlt hónapokban, de amibe nem haltam bele, az most már csak megerősít! Szó szerint a halállal viaskodtam, még ha közvetetten is! De most már, látszik a pisla fény az alagút végén, és ez új erővel, és új reménnyel tölt el!

Én is örülök, hogy itt vagy, rég beszéltünk..mizujs veled?
miazavalami
@Dulcinea: El vagyogatok...
De hát mi történt? Olyan tüskés vagy mint egy süni.:-)
Most szabin vagyok, hétvégén levezényeltem egy lagzit..., ki vagyok , fárdt vagyok , és másnapos is egy kicsit. De minden jól sikerült. Holnaptól pedig megyek dolgozni. :-( Pár napot , aztán ismét itthon..
Dulcinea
@miazavalami: Tábornokasszony...minden tiszteletem az öné, egy lagzit levezényelni, úgy hogy mindenki elégedett legyen, az nem a legkönnyebb feladat! Azt elhiszem, hogy fáradt vagy, és ki vagy...pihenj amennyit csak lehet, bár soraidból úgy sejtem, hogy nem nagyon lesz módod a pihenésre, őszintén sajnálom, mert rád férne a pihi!

Lehet, hogy tüskés lettem, de helyembe mindenki más az lenne, sőt!
Ami történt: Nem feltétlen publikus, legyen elég, hogy egy 17 éves lány életéért vívtunk, és vívunk ádáz harcot...és a háborút is megfogjuk nyerni! A nehezén túl vagyunk, de még sok kezelés kell, mire végérvényesen tünetmentes lesz! Ám az alagút végén ott a fény...már látszódik, még akkor is ha ez a fény csak pisla fény, lényeg, hogy minden nappal egyre jobban erősödik! És ez új erővel, és új reménnyel tölt el!

Tüskésségemért pedig bocsánat...igyekszem majd önmagam lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.