A Facebookon ment neki a túlsúlyos nőknek a magyar életmódszakértő. Egyik postjában egy fiatal lányt fotózott le hátulról és kegyetlen szavakkal illette. Bár sokan támadják emiatt, őt egyáltalán nem érdekli, folytatja a duci emberek alázását.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wadnarancs
Valahol igaza van mert a duci emberek nagy része tehet róla ,hogy ilyen az alakja.
Én is mindig azt hittem ,hogy lehetetlen lefogyni ,de amikor külföldön tanultam hirtelen 10kg lement majd itthon hasonló étrendre váltottam és még 20-25 lement. Szóval annak mindig oka van ,hogy valaki duci ,de nem biztos ,hogy tehet róla. Pl gyógyszerek miatt vagy hormon zavarok.. Keresztanyám is a szülések után kezdett hízni.

Nem szabad senkit elítélni addig ameddig nem tudjuk a hízás okát. Persze az esetek nagy részében mértéktelen evés és lustaság a fő gond.
Macsi
@wadnarancs: de azért abban talán Te is egyetértesz, hogy a megalázás mint olyan, nem igazi motiváció a fogyás eléréséhez.. Aki ilyet kap az arcába, inkább lesz táplálkozási zavaros, ha nagyon a lelkére veszi. Mondjuk tény, hogy az is igaz, egy anorexiás nem nevezhető dagadtnak...
gabrella
Pedig ők mindketten borzalmasan néznek ki a soványságuk ellenére.
Darthon1
A duci le tud fogyni, de a lóképű feleségének még kocka cukrot sem ad. Mert azt például nem lehet megváltoztatni.
nehogymá
ez egy kis rohadék.kell a reklám a szereplés a bulvárban.az milyen már,hogy az álom ár álom asszonya amellett,hogy sportos ,csak azért van rajta nöies dudor mert vett magának?most akkor fogyjon le mindenki csontra,aztán menjen palsztikáztatni magát,hogy nézzen is ki valahogy?
Szvetlana
Addig jártatja a szájátt, még egyszer valaki jól pofán csapja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.