Egy friss kutatás arról számolt be, hogy a nyers fokhagyma heti kétszeri fogyasztásával közel felére lehet csökkenteni a tüdőrák kialakulásának kockázatát. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@pictor: :)))) a hagyma...fokmagyma, vagy vöröshagyma...bármilyen "szagos" is...rendkívül egészséges...Pont mert a kémiai összetevőik tartalmazzák számos fontos a szervezetnek szükséges nyomelemet vitamint...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Igen...a rendszeres fokhagyma fogyasztás, csökkentheti a tüdőrák veszélyét, a benne lévő allicin csökkenti a szervezetben lévő..gyulladást...antioxidásként működik...
pictor
@Dulcinea: Te kis hamis! Nem belgyógyász vagy titokban? Különben, hagymát eszem hagymával!:))
Dulcinea
@pictor: :)))) a hagyma...fokmagyma, vagy vöröshagyma...bármilyen "szagos" is...rendkívül egészséges...Pont mert a kémiai összetevőik tartalmazzák számos fontos a szervezetnek szükséges nyomelemet vitamint...
Nakimaga
@Dulcinea: ".bármilyen "szagos" is..."
Kérdezném,akkor a lábszag miért nem űzi el a lábgombát ? :)
Dulcinea
@Nakimaga: :))))) Talán mert a 42-es lábnak csupán 36-os a "szaga":))))))) Ajánlanám a lamizilt...:))))

Bocsi...ne haragudj kérlek...csak nem tudtam kihagyni...:)))
paparazzi
én a vérnyomásomat is ezzel szabályozom. háziorvos 140per90-re felírt egy csomó gyógyszert, 1 héttel később: milyen szépen beállt 120per80-ra a győgyszerektől mondja. persze mondom neki. ( a receptje a kukában végezte)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.