A Blikk megkereste a miskolci kórházban elhunyt nyolc újszülött egikének édesapját.

Radványi Róbert nem nyugszik, amíg ki nem deríti, mi történt gyermekével. - Bár koraszülöttként jött a világra, Ádám makkegészséges volt. Alig egy kilót nyomott, ezért inkubátorba tették, ezen kívül azonban semmi baja nem volt - kezdte az édesapa. Ahogy Róbert visszaemlékszik, minden baj egy gyulladással kezdődött. - A kicsi először lázas lett, aztán folyamatosan újabb és újabb problémák jelentkeztek nála. Gyulladást kapott, a vérében gombák tűntek fel, és gyomorfertőzése is lett. Hogy mindez miért történt, arra sosem kaptunk választ, csak annyit tudtunk, hogy a gyermek antibiotikumot kap - mondta a lapnak az édesapa.

- Előfordult, hogy amikor megérkeztem a kórházba, Ádám inkubátorának kis ajtaja nyitva volt. Amikor rákérdeztem, azt felelték, a berendezés túlmelegedett. Nem vagyok orvos, de abban biztos voltam, hogy ez nem normális - tette hozzá Róbert, aki feljelentést tett a miskolci rendőrségen.

Az előzményekről itt olvashat >>>

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
@ranger47: Marhaság! Az ,hogy egy nő nem tud belenyugodni abba ,hogy életképtelen magzatot szült az nem Orbán hibája .
Ezek mind idő előtt született magzatok ,csak a technika csodája ,hogy egyáltalán meg maradtak! Nagy valószínűséggel nem bírták ki a szélsőséges klímát ,már a magzati életben sem . Volt olyan amelyiket többször műtötték!! Minek ? ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@ranger47: Marhaság! Az ,hogy egy nő nem tud belenyugodni abba ,hogy életképtelen magzatot szült az nem Orbán hibája .
Ezek mind idő előtt született magzatok ,csak a technika csodája ,hogy egyáltalán meg maradtak! Nagy valószínűséggel nem bírták ki a szélsőséges klímát ,már a magzati életben sem . Volt olyan amelyiket többször műtötték!! Minek ? ???
ranger47
Az eeemúúút nyóc évben is voltak szélsőséges kánikulák és nem voltak ilyen brutális dolgok!Pláne nem gyermekklinikán! Mert az egészségügy minden támogatást megkapott amit az ország elbírt! Csak hazug duma,hogy klima így,klima úgy!Hja kérem!Akkor nem személyi kultuszstadionok épültek,hanem több száz /580km/ autópálya /csak halkan jegyzem meg:A fidesz négy év 1998-2002 között 7(hét) km-t/ ,korházi korszrűsitések voltak sok korházban /frekventáltan a csecsemő osztályokon/ és más ágazatokban is fejlesztések voltak! orban mindezt sz@rrá rohasztotta,mert a gyagya felfogása csak a pénzkivonásokkal volt képes kielégülni!!Érdekes,erröl itt senki nem ír? Különösen az Ibike felfogásúak nem? Miért?Talán kényelmetlen kutyaszorító lenne? Vagy mert ezek súlyos igazságok amelyek tényeken alapulnak! Ám mindez, a kétharmad létrehozóit ez a legkevésbé sem érdekli,mert úgy félnek ezektől a tényigazságoktól,mint ördög a tömjén füsttől! Komikus,ahogy szánalmasan, inkább sunyítva,homokba dugják a fejüket és kiagyalnak mindig valami röhejes "másképpen látó" hablatyot! Ugyan kérem,tisztelt fórumtársak!! Bájcsevejen vagyunk,vagy tényütköztető fórumon? Tudom,lehetne finomkodva is valakit bírálni,de csak akkor,ha nem olyan bizonyosságokat ferdít el /szándékosan, előre megfontoltan/ amelyek kiállták az idő próbáját és megkérdőjelezhetetlenek.Egyébként jogos a keményebb hangvétel (is)az igazság védelmében! Üdvözlettel mindenkinek r.47
ranger47
@Tekla: Már bocsánat!Én nem személy szerint orbant okolom bár megérdemelné,mert totálisan ő irányít,hanem azt az anyagi ellehetetlenítő harácspolitikáját,ami olyan helyzeteket idéz elő,amely egy esemény láncolatot generálva ilyen tragikumokhoz vezet!A felelősség kérdése egyértelmű! A kormány idézte elő azt a helyzetet amely az idő múlásával ide vezetett!Ha jól emlékszem ebből a kórházból ment el egyszerre négy orvos is aminek súlyos okai lehettek! /javíts ki ha rosszul emlékszem/ De más területeken is káosz van és nem is kicsi! Oktatás,közlekedés,média stb. Orbanék azokon a helyeken is "elvégezték" amit akartak!Hallhattunk "óriási kormány sikerekről",olyanokról,mint 450ezer éhező gyermek,tömegesen alulfizetett közmunkások,4,5 millió létminimum alatt vergődő ember,üzemanyagok brutális emelkedése, "ami ellen a kormány semmit sem tesz" élelmiszerárak az egekben és még sok-sok hasonló siker! És akkor még az einstanokról /mnyp,trafik,földek stb szót sem ejtettünk. /A kormány szerint "47 ezerböl tisztességesen meg lehet élni"/ csak tartani kell néhány kecskét!!/Pintér Sándor elévülhetetlen "köpése"!
Nos,röviden és korántsem teljes képpel ennyi! üdv:r47
imici
Jó hogy már nem a személyzetett huzzák karoba egyesek !
ranger47
@imici: Igy igaz! Csak hozzáteszem! A szabó is csak hozott,vagy meglévő anyagból képes dolgozni! Ha elveszik tőle az anyagi forrást,vagy csak egy részét,akkor csak rövidnadrágot,és mellényt tud a maradékból készíteni.Nos valahogy így fest az orbani kórház- helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.