Legendás filmek legendás színésze, valódi kaméleon. Legyen kemény macsó, lágyszívű apuka vagy agyalágyult, ripacs főnök, játéka mindig szórakoztatja és feldobja az embert. Robert De Niro Oscar-díjas amerikai filmszínész 70 éves.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Horizont: ...10:41 ...ez nagyon szép film , többször meghatódtam
vakvillám
@Dulcinea: Van Isten ,én is azt mondom- isten éltesse--mondd van?
Dulcinea
@vakvillám: Igen...van! Jól tudod, hogy van...tapasztalod, hogy igen...
vakvillám
@Dulcinea: Nem oly rég ismerlek--én itt jól megvagyok a többsséggel,Néhány hölgy mégis, az kiknek jelenléte,minden tolakodást mellőzve,de sokat jelent---nekem.Olyan mintha mind találkoztatok már ---Ővele.:Balczó Bandi Az öttusa Fenomén mondta ,pályafutása végén--"Futásom befejeztem .-a Hitet megtartottam"Milyen boldog is lehet--és Te is ki így hiszel! Köszönöm--Jó hogy vagytok!:)))
Dulcinea
@vakvillám: A te dolgod, hogy kiben, miben hiszel, vagy nem hiszel...Többek között ezért kaptad te magad is a szabadakarat ajándékát, hogy szabadon dönthess hited felől...is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.