A ma már népbetegségnek számító elhízás köré felépült marketing-, és kereskedelmi rendszerben sokan esnek bele a különféle csodaszerek, és villámdiéták csapdájába, s felejtik el azt, hogy az egészséges és tartós fogyás sosem egyik pillanatról a másikra történik. Van, aki úgy véli, hogy annyi idő legalább leadni a túlsúlyt, mint amennyi alatt felszaladtak a kilók, mások amellett vannak, hogy a heti egy kilótól való megszabadulás még nem terheli meg a szervezetet. Azt talán felesleges időről-időre hangsúlyozni, hogy a testmozgás legalább olyan fontos, mint az étkezésre való odafigyelés. De milyen étrendet is válasszanak azok, akik képtelenek betartani a szigorú diétákat, és semmiképpen nem szeretnének éhezni? - irja a hjb.hu

Forrás: hjb.hu
Feltöltő: Kormics
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Paleontológia= Őslénytan
Paleo diéta= őslények által hajszolt ősemberek,futás közben érzett éhség érzet kialakulása ,azaz , egész napos lóti-futi , nem evés ,korgó gyomor csillapítása egy korty vizzel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.