Manchester - Rendőrségi sokkolóval ölt meg egy 23 éves férfit egy brit járőr – a rendőr összetévesztette a fiatalembert egy bűnözővel, ezért kellett meghalnia.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@miazavalami: Nem , három négy éve.
miazavalami
@qxy: Kicsit hihetetlen , de minden elképzelhető. Sajnos még ez is, hogy hatalmukkal visszaélve megverhetnek bárkit. Ráadásul úgy hogy kezét lábát lekötik. De egy romákkal teli kocsmába biztos nem legénykedne egyik sem. :-(
merem remélni , hogy a rendőrök közt azért több a normális , aki a rendőr mivoltával nem él vissza.
Halszem
@miazavalami: "Előre, föl, miénk az élet
A széles földnek kerekén,
Szemünkben csillog az ígéret
És bennünk ring a jó remény!"
(Juhász Gyula)
miazavalami
@Halszem: A reménynek sose szabad meghalni! Már csak azért sem mert akkor nem marad semmi.
lovacka
Visszatér a divatba a láncing könnyített formája.
qxy
@miazavalami: Tudod ez nem egy általános . De sajnos vannak olyanok és a másik rendőr aki tudja milyen a kolléga, nem szól, mert nem az ő dolga. és igaza van . mert milyen az a kolléga aki beköpi a kollégáját? Így inkább nem is tud semmiről. De általában rá is szoktak fázni ezek a rendőrök, mert nem mindig van ám rajtuk egyenruha.és nem eggyel már történt kis baleset amiről nem is szívesen beszélnek..
Régen emlékszem is rá amikor lovas rendőrök ügyeltek a rendre egy rendezvényen. Volt köztük egy aki igen csak oda csapott még a nők hátára is de a kollégái nem merttek szólni mert ő volt a főnök. Egyszer csak amikor a bokor mellett ballagott, " Valahogy leesett a lóról és csak a tányér sapka gurúlt ki a bokorból Látta is egy két kolléga de nem csináltak semmit mert mindenki tudta, megérdemelte. Le is rokkant , le is szerelték és tudta hogy jogos volt ami történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.