Még maga Nagy Alekosz is meglepődött micsoda kitárulkozással keresik meg a hölgyek, mióta fejébe vette, hogy népszerűsíti a sakkot. Az egykori villalakó eddig visszautasította az akár még szexet is kínáló jelentkezőket, ám lehet, hogy mégis lehetőséget ad nekik arra, hogy legyőzzék.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Balekosz...a 64 kockás sakktáblán te vagy a sötét paraszt...ennyi a sakktudományod...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@JAJMÁR: Lehetne kellemesebb is-,a társalgás, de mint a nappalokat váltja az éjszaka ,a kommentek hangulata is változik.Nagyon jók a kommentjei, éles tüsikkel--nekem nehezebb válaszolnom, mert filózni kell ,hogy meg ne bántsam, hiszen nő ő, a javából,de a tüsiért tüsi jár.:))
varrólány
@vakvillám: Online játékban nem is látod az ellenfél arcát.
Egyik barátnőm mondta , hogy a férje délután kártyázik én hülye azt hittem hogy úgy mint régen tudod összeülnek az emberek Á a francokat a gép mellett.:-)
Szvetlana
Most vagy nagyon sok hülye nő van aki pénzért mindenre képes, vagy Alekosz menedzserének elfogyott a pénze, és szánalmas módon megpróbál Alekosz által pénzhez jutni..
Vagy mind a kettő.:))
varrólány
@Szvetlana: A görög csődörtől akarnak sakkban fejlődni! Hát van ilyen!:-)
vakvillám
@varrólány:13:42-re Nem-persze.én.barátokkal is gyakran játszom ---gépen is ,és nyertem néhány versenyt is, és volt már versenyen pénznyereményem.is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.