Nem bír elszakadni gyermekei anyjától a sorozatszínész. Habár májusban közleményben tudatták, hogy véget ért a házasságuk, Rékasi már a bérelt lakását is felmondta, és visszaköltözött a családi házukba – értesült a Bors megbízható forrásból. Détár Enikő egy hete lapunknak vallotta be: hiányzik a férje. Pár nappal ezelőtt Détár Enikő a Borsnak elismerte, három hónappal azután, hogy Rékasi Károllyal közleményben tudatták, válnak, a szívében szinte minden változatlan maradt. – Hiányzik Kari és a régi életem! És ezt én vállalom is: huszonnyolc évet nem lehet csak úgy, egyik pillanatról a másikra lesöpörni – mondta akkor a Borsnak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Bármiért is költözött haza Rékasi, én nagyon örülök neki, mert ők tényleg egy összeillő párt alkotnak Détár Enikővel. Kívánom, hogy találják meg az elveszett nyugalmat és békét, legyenek ismét boldogok együtt!
bretagne
Úgy látszik a civil életben is eljátssza a Barátok közti epizódot.
P-Márta
Bár magán ügy, de mégis szimpatikus, hogy ismét együtt vannak. Nemcsak a gyermekeik miatt, hanem egyébként is szép párt alkottak.
Sok boldogságot kívánok nekik, vigyázzanak egymásra, együtt pedig a gyermekeikre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok