Ami az olaszoknál a rizottó, az a magyaroknál a rizses hús, a spanyoloknál pedig a paella. Persze ez nagyon sarkított megállapítás, de tény, hogy mindegyik alapja a rizs, dúsításához pedig kiválóan alkalmas a csirkemell, a különféle vitaminokban gazdag zöldségek és a tengeri herkentyűk, melyek speciális fűszerekkel ízesítve nem mindennapi harmóniát alkotnak. Nagy Csaba séf, a Play Pub House vendégeinek egyik kedvenc ételét, a paellát mutatta be.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.