Budapest - Ki gondolná, hogy az egyik legismertebb társkereső oldalon fellelhető az ország egyik legnagyobb dívája, Medveczky Ilona (72)? A művésznő adatlapját bárki láthatja, és pontos leírást is találhatunk arról, hogy Ilona milyen célból van fent az oldalon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
"nagyvonalú, egyszóval igazi úriember típus!"- Magyarán legyen sok sok pénze!:-) (bocsi)
Dr plágium
@Mobil123: Igen, vastag legyen az a bankkártya, és szabad hozzáférést kapjon hozzá :)
@Szvetlana: Hár az a helyzet, hogy aki képes volt hozzámenni egy meleg herceghez, hogy "rangot" szerezzen az előttem eláshatja magát.
Szvetlana
@Dr plágium: Meleg vót? hát ezt nem tudtam. A ragot értem, meg az osztrák útlevelet is, meg a 270 milliós házat is.
azt viszont nem értem, hogy miért panaszkodik szüntelen a sanyarú nyugdíjára?
Ha eladná kis kastélyát, és venne 100milláért egy csodaszép polgári villát, abban elfér egyedül a 2 kutyával és még maradna 170 milla felélni, ami nem kevés.
Látod ezért nem talál magához való magyar nyugdíjast:))
Naki
@Szvetlana: Ez bizony igaz, éles meglátásra vall.Sír, hogy kicsi nyugdíja de akkor mi a f@szból éli világát?? Ennek nem társ, hanem egy mulya valaki kéne, hogy elmondhassa, hogy őneki még párja is van.Sőt még dicsekedne is vele,hogy még a testi szerelemnek is áldoznak!! hahahahahahahahaha...
Szvetlana
@Naki: Akinek 270 milliós kastélya van ( az értéket egy újságcikkből tudom- kapcsolatban volt ez az érték a Fenyő gyilkossággal) az ne meséljen olyanokat, hogy a sarki hentestől kapja a húst, meg a kertészettől ingyen a virágokat, stb ez nagyon visszatetsző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.