Újabb 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott tegnap, ezúttal csődbűntett miatt Kecskeméten Stadler József. Az ítélet szerint a Stadler József által alapított Stad-Ker Bt. ellen 2008 végén felszámolás indult. A cég partnerei 92,9 millió forint hitelezői igényt jelentettek be.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Nem értem mi a baj ezzel: Stadler soha nem szeretett adót fizetni. Az pedig büntetendő.
Azért, mert nem áll mögötte "politikai akarat", hogy felmentsék, még adócsaló.

És attól,hogy nagyobb kutyák - politikusok,és holdudvaruk- ettől jóval nagyobb összegeket síbolnak el, még nem lesz ma született bárány Stadler papa.

Ne szurkoljunk már a csalóknak, akár Orbán Viktornak,Lázár Jánosnak, Zuschlagnak, Hagyónak, Zalatnainak vagy Stadlernek hívják őket.
A mi adóforintunk bemegy a költségvetésbe, az övék nem.
Yoda69
@soljanka: Teljesen egyetertek.
stadler csak azt kapta amit megerdemelt. Es majd ha ujra jogallam lesz Magyarorszagon, akkor a fideszes mutyizokat is racs moge lehet kuldeni.
silber13
Valakiknek kell a stadion is, mert bármennyire is lepusztult, azért fel lehet újítanu, de inkább az üzleti lehetőségekre és a területekre fáj valakiknek a foga
Senara
Stadion építő sitten . vajon lesz követője ? :-)))
soljanka
@Senara: remélem a mostani "stadionépítő" is az öreg sorsára jut egyszer
martinpalermo
Ez a " tanulatlan" juhász ember zsebre teszi ,az összes magyar pénzügyekkel foglalkozókat,úgy,ahogy vannak!Nem börtönbe vinném ,hanem gazdasági tanácsadónak,,seggre esnének miket, az- az ember mondana nekik, hogyan is lehet fejleszteni,beruházni----és amúgy, egyáltalán is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.