KÁLLÓSEMJÉN – A tökéletes boldogság és idill a város határán túl kezdődik, és ehhez még áram sem kell – véli Dirbász Anita (36), a Kiscsere-tanya vezetője, aki édesanyjával és tízéves fiával már évek óta vezetékes víz és internet nélkül él távol a civilizációtól Szabolcs-Szatmár Bereg megyében. A vizet kútból veszik, fával főznek és fűtenek, petróleumlámpával világítanak, és lavórban mosnak, mosogatnak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
aszongya,évek óta..ez mekkora hazugság.amikor kényelmetlen visszamegy a civilizált sötét oldalra.még villannyal se könnyü tanyán nemhogy nélküle.
bakegya
mondjuk nekem is csak villany jelenti a közművet,de ezt is csak a néhai győri rendőrkapitánynak köszönhetem!Isten nyugosztalja!
Torgyánnak és a kedves barátjának viszont annyit köszönhetünk,hogy szétprivatizálta az egyetlen ide vezető földutat is.azóta egy vízmosás alján,árkon bokron közlekedünk.
Nem tűrne nyomdafestéket ha ide írnám mit gondolunk mi itt élők kormányzó szabadságharcosunkról és csapatáról naponta többször.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.