Lassan sok lesz a jóból, de tényleg elképzelni sem tudjuk, hogy mit értett Krasznai Tünde azalatt, hogy volt egy rövid kisiklás az életében. Ennyi pornójelenetet rövid idő alatt megcsinálni nem kis munka, ráadásul egyre-másra kerülnek elő a popószex után, a pisi-szex, a nagypapa szex és az ökölszex videók. Nem kifejezetten rövid kisiklásnak neveznénk a pornós karrierjét.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Ez--nem is a pornós karrierjének un kisiklása---talán az életének inkább!Nem volt ez a picsa ,Nikivel uszónő,kit" aberráltak" fiatal korában.?
eva1950
ilyen pornóvidik után, amit láttam, nem vagyok prűd, de jobban tette volna, ha marad a kaptafánál, nyilván nem szavaztak rá annyian, hogy X legyen, inkább maradjon a zenei pályán, fuvolázzon ... remélem, nem avatják szentté ... Geszti nagy felelősségbe vágta a fejszéjét ... ha bele gondolok, mit össze rinyált a családjáról, nem is csodálkozom rajta, ha az apja nem akar vele kapcsolatot tartani, főleg, hogy van egy kislány testvére, olyan ártatlanul tudta magát előadni, ez is csak egy hatásvadászatra volt a jó, mert a közönség hajlandó szociális értékrendre szavazni ... a kis szegény ártatlanokra, elhagyatottakra ...
Senara
És miért fontos volt kiposztolni Krasznai tündét , itt ? Máshol nem fogadták be a cikket ?
ila51
Milyen kényelmetlen lehetett abban a papucsban ! :(
sokanvagyunk
Régóta gyakorol az X-re... - csak akkor még a szeX volt műsoron - csodálkozok is, a csatorna nem közvetítette azt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.