Puzsér Róbert is hangot adott kiakadásának, amit Hajdú Péter legutolsó alakítása váltott ki belőle. Történt, hogy a Frizbi műsorvezetője szembesítette Szepesi Nikolett volt úszónőt és Kicsi bácsit, az állítólagos megrontó masszőrt.

Puzsér Róbert Facebook oldalán azon akadt ki, hogy Hajdú Péter nem a "rossz embert" csalta lépre, hanem fordítva. Íme a teljes bejegyzés.

"Amikor Hajdú Péter szennyes showműsorában Kicsi bácsit, az állítólagos pedofil masszőrt és áldozatát, Szepesi Nikolettet egymással szembesíti, az amerikai szórakoztatóipar leghitványabb karaktere, Jerry Springer receptjét követi. Ennél több kreativitást én személy szerint nem vártam, Hajdú köztudottan úgy szívja magába a szart, akár szivacs a vizet, és hétről-hétre a pofánkba spricceli annak a méregnek az esszenciáját, amit az elmúlt harminc év során magába fogadott.

Pusztán azért érdemes ezt megemlíteni, mert ez a klinikai értelemben vett médiapszichopata ezúttal egyetlen vonatkozásban túlnőtt amerikai mesterén. Az a tengerentúlon is simán előfordulhatott volna, hogy Kicsi bácsi és Szepesi Nikolett egy stúdióban találkoznak százhatvanmillió kíváncsi hamburgerzabáló zombi aznap esti örömére, csakhogy ott, az Egyesült Államokban magától értetődően a pedofil bűnelkövetőt csalták volna lépre, hogy a show keretében szembesítsék az áldozatával, nem pedig fordítva. Hajdú förtelmes odvába ugyanis Szepesi Nikolett érkezett mit sem sejtve, olyan gyanútlanul, ahogy másfél évtizede éppen Kicsi bácsihoz, az uszoda öltözőjébe. A megrontónak akkor még nem volt társa. Ezúttal Hajdú személyében megtalálta azt a befolyásos és kellően degenerált lelkületű bűntársat, aki örömmel vesz részt egykori áldozatának ismételt megkínzásában.

Azzal a Szepesi Nikolettel, aki nyomorúságos celebséget gyártott a nyomorúságos életéből, nekem semmi dolgom. Azzal a Szepesi Nikolettel, aki egy súlyos bűncselekmény ártatlan áldozata volt gyerekkorában, viszont már egészen más a helyzet. S alighanem az egyik Szepesi Niki a másikból következik. Hajdú pszichopatológiásan képtelen vagy nem hajlandó különbséget tenni az önmagát áruba bocsájtó celeb és a védtelen tizenegy éves kislány között. Ahogy Hajdú valójában azt sem érti, hogy Kicsi bácsi nem egy jópofa médiaesemény, sokkal inkább egy szörnyeteg.

Nem tudom, hogy a TV2 meddig nézi tétlenül, ahogy ez a kulturális bűnelkövető döghúsra szoktatja az emberi pszichéket, de azon se lepődnék meg, ha előbb vagy utóbb a gyermekvédelem intézményei néznének a körmére, mondván, hogy az a Hajdú, aki nemrég még Kicsi bácsi markába csapott, máskor óvodába viszi a gyerekeit. Ha pedig az állítólag máig létező Médiahatóság ezúttal sem lép fel Hajdú műsorával szemben, akkor megállapíthatjuk, hogy a kereskedelmi televíziózás nem pusztán az elemi jóízlés, de a jogállamiság határait is bármikor következmények nélkül átlépheti."

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nincs mit hozzátenni, ötcsillagos vélemény.
Juskos
Azután, hogy a Csillag születikben nemet mondott Mészáros János Eleknek az Egy rózsaszál gyönyörű előadása után, de továbbengedte az ugribugri, gecizős, szarozós, senki ki rappert, azóta Puzsér utálatos számomra mint egy vödör gőzölgő, savanyú szagú takony. Akármilyen mély szinten is van Hajdú, akármilyen silány a műsora ő még vele is csak azt teheti, amit most csinál: ugathatja, mint néma kutya a Holdat.
igazszó
Egy rózsaszál előadása ennyit jelent? azért én ebből nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket !!akinek az ízlése nem egyezik az enyémmel egy műsorban az nem ember többé ???Az ízlés kérdése de amit ebben a cikkben írt az nem egy dalocska előadásáról szólt hanem sokkal többről! Ezek már etikai kérdések!
Juskos
@igazszó: Márpedig de! Vannak evidenciák. A méz édes, a szar büdös. Az édes jó, a büdös rossz. Akinek az ízlése szerint fordítva van, az nem lehet szakács.

Egészen más a véleményem. Pont tfordítva van! Hajdú és a kis viziribanc esete jelentéktelen. Szokásos bulvármocsok.
De akit az értékítélete arra késztet, hogy a milliónyi magyar lélekkel bíró ember szemét bepárásító Bagó dal csodálatos előadását, meg egy ordenáré, a nyilvános szeméremsértés bűntettét elkövető előadást összehasonlítva az értékesebbnek, jobbnak tartsa az előbbinél, annak nincs alapja bárkit erkölcsileg kritizálni.

Irigységből, a nyilvánosság előtt maradás céljából persze lehet hörögni, csak szánalmas, hiteltelen, és undorító.
kiskutyauto
A frankót mondja a Puzsi, csak egy hibát vét, MI A ROSSEBÉRT KELL EZZEL FOGLALKOZNI..? Egyáltalán az országban bármivel... pláne neki, aki - úgy tudom - dúsgazdag... a helyében úgy húznék el innen, hogy hátra se néznék. élvezném a jachtom és a vagyonom, valami kellemes mediterrán helyen és igyekeznék elfelejteni ezt a rémálmot amit Magyarországnak csúfolnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok