Szerdán kerül adásba a Frizbi legújabb adása, de már most forrnak az indulatok. Hajdú Péter állítólag kínos helyzetbe hozta Szepesi Nikit.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@Dr plágium: nyilván nem akkor volt kurva és pont ezért mondtam, hogy akár meg is történhetett. Csak ismételném magam, hogy ha azt írnám, akkor minek ment oda vissza, ahol bántották ?? Tudooooom, mert világbajnokság meg anya azt mondtaaaa... na jó, akkor én kérek elnézést.
DogAdventures
Némelyek a fejükhöz kapnak, de csak a levegőt markolják.
Hellcat
Aki könyvben kiadja a szexuális életét azt még meg lehet valahogyan alázni?
coni
Aki elfogadja Hajdú meghívását, az egyben azt is elfogadta, hogy egy nagy bunkó lesz a házigazda, mert egyik hétről a másikra mégsem lesz valakinek gyerekszobája.
Saját magát nehezen tudja Hajdú alulmúlni, aki nézi az is megérdemli amit kap.
Dulcinea
Hajdú egy kötözni való barom! A Nikinek meg nem kellett volna megírnia, vagy megíratnia azt a könyvet! Azzal, hogy megíratta, saját magát alázta meg...végül is az ő privát élete látott napvilágot, amiről szerintem jobb lett volna ha bölcsen hallgat!

Ami pedig az edzőt illeti...miért nem akkor lett feljelentve mikor molesztálta? Végül is még anyunak is elmesélte, hogy mit "tett" vele anno az edzője?!
honeykiss
Volt valamikor egy műsor azzal a címmel, hogy a FELE SEM IGAZ !...Hajdú meg szót sem érdemel ő a taplók taplója...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.