Az erős fényhatás sok migrénnel küszködő embernél válthat ki rohamot. Az éjszakai műszakban dolgozók számára pedig a reggeli napfényben úszó parkoló látványa meghiúsíthatja a pihentető napközbeni alvást. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Legjobb a sötét csend, mást nem is lehet elviselni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@martinpalermo: Minden személy más , szóval inkább egyedi próbálkozások amik érnek valamit.
Egy stresszes ember meg eleve nyugtalanul alszik , inkább az okokat kellene megszüntetni.
martinpalermo
@Csizmás Kond: Azt,hogy érted "..akkor nem láttál mást " ?A kor egy állapot mondják,és eljön majd az-az idő mikor amit nyertél a" réven,elveszíted majd a vámon".
martinpalermo
@varrólány: Igen.én is így látom,de nem nálam van a bölcsek köve.A stressz,ma népbetegség,és kevesek azok kiknek a holnapi nap nem gond,az okok megszüntetésére tett erőfeszítések.is kiváltják a stresszt,ez az igazi 22-es csapdája.Igazán ,a szerencsésen,alkatilag stressztűrők vannak jó helyzetben.
Csizmás Kond
@martinpalermo: Így utánaolvasva tényleg tévedtem...összetévesztettem a szépet a legszebbel...:)
A kor tényleg egy állapot...ami sajnos folyton változik. Ha eleve úgy indulsz neki valaminek, hogy csak nyerj akkor nagyon keserves tud lenni a vesztés tehát nem az a probléma, hogy ha valakinek megállapítod a szépségét akkor azzal leértékeled a másikat vagy elveszted a feléje irányuló vonzalmadat, hanem csupán az, hogy látsz.
martinpalermo
@Csizmás Kond: külső szemlélő,jót derülhet kommentjeinken,hiszen két "érett" férfi vitatkozik olyan dolgon amiben egyetértenek.:-))!.Javaslom váltsunk témát,én szívesen vitázom más témákban is.
varrólány
@Csizmás Kond: Én is azt szoktam mondani egész életünkben "változó korban" vagyunk.
Begyűjtjük a tapasztalatokat, csiszolódunk másokhoz, és élünk nem csak létezünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.