Gyurcsány Ferenc jó ideje nem hordja a jegygyűrűjét, majd egy rendezvényen önfeledten táncol fiatal párttársával. Persze azonnal útjára indult a pletyka: a volt miniszterelnök válófélben van, mert összejött Vadai Ágnessel...

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lexus Autonio
@martinpalermo: Ez egy annyira jellemző szövegtextúra, hogy fölös is neked a nicknév:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
A lényeg, hogy kenni lehessen rá a fekáliát!
Nakimaga
"Ezért hozták hírbe Gyurcsányt Vadai Ágnessel!"
--nevezd meg az idiótát !
mátmar
Miért? Összehozták már Orbánt is Selmeci Gabriellával, Kövért meg Szalai Annamáriával, Dajcs Tamást meg fűvel fával! ( a fene tudja, hogy hogyan írja a nevét)
Zsuga
Nem fenékig tejfel egy politikus élete, annyi szent! Különösen a választások közeledtével szaporodnak a lejáratások legkülönbözőbb fajtái, leginkább a jobboldal részéről, akik viszont éppen a "bukott baloldalt" vádolják ezzel. Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne vegye észre. Sajnos a baloldali kampány még mindig túlságosan kulturált és visszafogott a jobboldaléhoz képest, és nem azért, mert náluk nem találni éppen elég mocskot. De hát mocskolódásban is ők állnak az élen, és úgy tűnik, a többségnek is erre van szüksége ebben az országban.
silber13
@mátmar: Írj nyugodtan Tompikát! Az jellemző agyilag is erre a zsíros hajú lepedő virtuózra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.