Pánikszoba, beltéri medencék, pezsgőfürdők, szaunák, márvány- és gránitburkolatok, tenisz- és fallabdapálya, konditerem. A Blikk szerint többek között ezek biztosítják Andy Vajna és Palácsik Tímea zavartalan pihenését, amikor éppen otthon vannak.

A pár a Népszabadság Top 150 csúcsvagyonkiadványa szerint hazánk negyedik leggazdagabb emberétől, az internetes pornókukkoldából 2012-re már 110 milliárdosra becsült vagyont felhalmozó Gattyán Györgytől bérli a 2000 négyzetméteres luxuspalotát Budán.

- A személyzetnek külön lakása is van, és gondolom, a biztonsági szolgálat is elfoglalta már a helyét, mert azt hallottam, hogy rengeteg pénzt költöttek arra is. Ami meglepett, hogy a konyha a pompához képest elég egyszerű, flanctól mentes! A gépház azonban magáért beszél, szerintem egy kisebb kórházéval ér fel annak az értéke - tudta meg a Blikk a titkos részleteket az egyik ott dolgozó alkalmazottól.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Vajna ! És hol vannak a beígért új Magyar filmek ? ? hü ? Na hol ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@dömdödöm: a Palácsikra én is - bár curva okosan csinálta - de a magyar filmeket abovo nem szeretem, azaz a régi Kabos Gyula filmeket igen.
dömdödöm
@csa-csa: azért voltak azóta is jó filmek szerintem
dömdödöm
@csa-csa: nem mondok mert minden korosztálynak más tetszik ,
csa-csa
@dömdödöm: mondjuk ez igaz! azért részemről maradok a Kabos, Csortos, Gombaszögi és társainál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.