Budapest — Minden erejével a tehetetlen dühöt próbálja elfojtani magában Kardos Lajos (38), akinek feleségét, Krisztinát (†36) a múlt héten gyilkolták meg Soroksáron. A férfi még utoljára megnézte felesége testét, mielőtt a nőt elhamvasztanák.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
A halálbüntetésvisszaállítása a hazai jogrendbe nem reális lehetőség, még akkor sem, ha egyre erősebb igény mutatkozik erre. A brutalitás, a z előre megfontolt szándékkal elkövetett szexuális motiváltságu agresszió és erőszkos bántalmazás, sőt gyilkosság egyre gyakoribb előfordulása mégis arra kell késztesse a törvényalkotókat, hogy a jelenlegi lassú és puha itélkezés helyett más, az elrettentés hatékonyabb megoldásait keressék elő és mielőbb alkalmazzák. Addig kell ebben cselekedni, amíg a polgári társadalmakban előforduló " büntető csoportok " nem tűnnek fel és nem kezdik el a tettesek likvidálását. A megelőzésnek számtalan lehetősége van, de egyik sem nyújt védelmet a magányosan közlekedő, kocogó, sportoló nőknek. A társadalom minden rétege számára érthető módon fel kell dolgozni ezeket az eddig történt eseteket, sokkal céltudatosabb lakossági önvédelemre, egymás védelmére kidolgozott módszereket kell tudatosítani. A bíróságok eljárásrendjét is át kell vizsgálni, nyílt tárgyalásokat kell tartani, hogy a lakosság széles tömegei láthassák, hallhassák a vádat és a védelmet, majd az ítéletet. Amíg a különböző jogok és a nevelő szándék, meg a társadalomba való visszatérés segítése a cél, amíg a hazai börtönök, függetlenül a túlzsúfoltságtól szállodai kényelmet biztosítanak / az otthonihoz képest legalább is /, addig talán még igyekeznek is oda néhányan. Amig a börtönökből a kiszabadúltak terminátor 3.-ként jönnek elő és az útjuk az esetek döntő többségében a bűnözés, / nincs is más esélyük - megjegyzem /, addig senki nincs biztonságban. Fiatal rendőreink még sok évet kell a pályán eltöltsenek ahhoz, hogy kialakúljon egy hatékony , tapasztalt bűnüldözés. Az ország gazdasági és társadalmi helyzete, kiváló táptalaja az erőszakos bűncselekményeknek, gondoljunk a sok idős emberre, de a vagyon elleni bűnözésnek is. A megoldás össznépi.
vigyorgó
Láttam egy ideillő filmet.Címe:"A rendőrség megköszöni" A film olaszországban játszódik.Olyan magasra hágott a bűnözés és a korupt bírósági és liberális jogi rendszer még segíti is a bünözőket ( mint jelenleg magyarországba).Alakult egy csoport aki elkezdte likvidálni a bünözőket.Nem mondom végig mert hosszú. A lényeg az ,hogy a film mondanivalóját nyugottan ráhúzhatjuk a mostani Magyarországi állapotokra. Nem kell sok idő,hogy itt is majd a (tehetetlen) rendőrség majd meg köszöni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.