Kész tervei voltak a táliboknak Harry herceg elrablására, és sok konkrét kísérlet is történt a brit uralkodó unokáját övező biztonsági gyűrű áttörésére a herceg afganisztáni katonai szolgálata idején - mondta egy tálib parancsnok a szombati Daily Mirrornak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hajaj...azért..mégis csak jó, hogy nem sikerült elrabolniuk ezt a Herceget a táliboknak...
martinpalermo
@Dulcinea: ?:))Szia: Nagy tisztelője vagyok a hercegnek.Megtehette volna,hogy gond nélkül élje életét.Nem tette,katona lett,nem is akármelyik fegyvernemnél ,az elitnél,és a legveszélyesebb helyen ---ez egy igazi angol úr!:))
Dulcinea
@martinpalermo: Ezt a kis vörös hajú, katona Herceget, én is kedvelem...meglehetősen bohém a lelkem, ugyanakkor ízig-vérig angol!
Na mármost ha sikerült volna elkapniuk a táliboknak, a Herceget azt gondolom, hogy nagyon csúnya "háborúnak" néztek volna elébe a britek előbb vagy utóbb, és nem biztos, hogy Harryt élve kapták volna vissza!
martinpalermo
@Dulcinea: Figyelem kommentjeidet---mert tárgyszerűek,és,alapot kínálnak vitákra,beszélgetésre.Hidd el nekem--ezt legalább, -mert a katonasággal kapcsolatosan,vannak tapasztalaim, a mai napig is!Nem gondolom azt,hogy nem figyeltek nevezett,mozgására,de hidd el ,ahol ő szolgált ott,nem,létezett 100%-os biztonság.Megcsinálta , megemelem a kalapom,mert nem--babazsúr ból jött vissza! :)))))
silber13
Hát persze, hogy megpróbálták, hiszen kifejezett támadó harceszközt irányított,De azért szemmel tartották a herceget, nagyon is vigyáztak rá..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.