A MUTYIPOLY a Műegyetem Építészmérnöki Karának 2013-as alkotóhetén készült.

Csapatunk reflektálva a Városliget beépítésével kapcsolatos aggályokra és kérdésekre, ingatlanfejlesztői játékot készített, mely túl az aktuálpolitikai olvasatokon, ábrázolni kívánta az elmúlt húsz év ingatlanbefektetői és kivitelezői tevékenysége körül kialakult sztereotípiákat is – olvasható a készítők oldalán.

Az oldalról pdf formátumban letölthető a játék táblája. Az eredeti játékot ismerők biztosan tudják, hogy vannak például szerencsekártyák és ajándékkártyák is. Nos, a Mutyipoly készítői például olyanokat készítettek a játékosoknak, mint a: "Kormányváltás történt, KIESTÉL" szövegű.

A játék ténylegesen játszható, és több órás szórakozást nyújthat családoknak, baráti társaságoknak. Alant a teljes játék letölthető és otthon szabadon kinyomtatható, játszható – írják.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Én pont ezt átéltem. 11 éve.. bukott a fityeszmutyibrigád én meg vesztükre velük mutyiztam.. rühelltem őket akkor is mint a fekáliát, de szurkoltam azért nekik, az okosság miatt... azért oda nem vetemedtem hogy rájuk szavazzak... és hát buktam az egészet.. ha maradtak volna hatalomban akkor, most milliárdos lennék.. és persze hithű orbanista... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.