Egyszerű technika segíthet az orvosoknak különbséget tenni a különféle hátfájások és azok okai közt, és a megfelelő kezelést alkalmazni rájuk - állítja egy tanulmány. A kutatók a teszttel különbséget tudnak tenni az idegi eredetű és a másféle hátfájás között. A hátfájás a betegállomány egyik legelterjedtebb oka.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@martinpalermo: Még van tarack a földben, tudok adni ha nincs nálad!:-)
martinpalermo
@varrólány: :))Köszi rendes vagy,és abból főzetet kell készíteni:-))) A kertben nincs nálunk ,egy hang tarack se ---hogy csinálja:-))
varrólány
@martinpalermo: Állítólag gyógynövény is. De én inkább küzdök ellene, ha nem baj.:-) A tök is kiírtja , valahogy nem bírják egymást.
martinpalermo
@varrólány: :-)) A tök,kiírtja?:))Na ezt megnézném,komolyan:))És ha a tarack ,gyógynövény a tök mé utálja?Hogy te küzdesz ellene nem baj,de az imént panaszkodtál,hogy olyankor a derekad megérzi:(
varrólány
@martinpalermo: Én a barátnőmtől hallottam , nála is sok volt de a tök mellett nem hajtott ki.Én dísztököt raktam de az is jó.
Főleg a hátam fájt, de most hogy írod a derekam is hasogat!:-)
martinpalermo
@varrólány: uram atyám,,pedig nem akartam.--hogy fájjon.De a derekaknak ,a sok fekvés sem használ.))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.