Budapest – Kőkemény, vérre menő válóper elé néz Pikali Gerda. A színésznő ugyan jó pár hete Rékasi Károllyal (51) lakik együtt, a válókeresetet azonban egyelőre nem adták be a férjével, a Big Brother második szériájából megismert Gézuval. Pedig nagyon úgy tűnik, hogy nincs visszaút, ugyanis egyik fél sem szeretné már megmenteni azt a kapcsolatot: jelenleg olyan a viszonyuk, hogy egy kanál vízben is meg tudnák fojtani a másikat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szerintem a gyerekeket ki kéne hagyni sztorizgatásból "kedves blikk"!
Éppen elég törés lesz nekik a válással járó herce-hurca, ők fognak a legjobban sérülni lelkileg.
Dulcinea
Szerintem a gyerekeket ki kéne hagyni sztorizgatásból "kedves blikk"!
Éppen elég törés lesz nekik a válással járó herce-hurca, ők fognak a legjobban sérülni lelkileg.
martinpalermo
@Dulcinea: Milyen igazad van:miért kell a gyerekeknek mindig sértettként ,sérült lélekkel ,ide-oda dobálva élniök --két abnormális felnőtt miatt?--hiszen még az a joga sem volt,hogy ő válassza ki magának a két szülőt!
Manhattan
Gejza nem viseli el, hogy dobták. Bosszút forral.
csikknorisz
@Manhattan: De hát ez nem a Gejza, hanem a Barta Zsolti. Ő szokta a Gejzának a sört csapolni, aki a Vili Bácsi meg a Berényi Miki szerelemgyereke. Ez csak a kilencszázötvenezredik részben fog kiderülni, úgyhogy tartsd titokban! :)
Január
Sajnos a szülők "hülyeségének" mindig a gyerekek isszák meg a levét, aztán elvárják, hogy legyen belőlük kiegyensúlyozott felnőtt. Egyáltalán minek szülnek..., ha esetleg mást szeretnek majd? Tudom, hogy költői ez a kérdésem.
A gyerekeket együtt kellene felnevelniük a szüleiknek, mert , ha közvetlen nem is érzik a szülők válása kihat egész életükre. Nem nagy öröm az egyetlen gyereknek sem, ha elválnak a szülei. Lehet az elvált szülők között akármilyen jó kapcsolat, az már nem ugyanaz, mint mikor teljes család voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.