Eddig mintegy tizenötezer ember jelezte, hogy szívesen lakna akár hónapokon át az RTL Klub luxusvillájában a ValóVilág 6 keretein belül.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
a fidesz pártírodáit kéne fullra bekamerázni és közvetíteni hogy munkaidőben mit művelnek mint válságshow - t :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
hurrá , megint egy kis agy zsibbasztás.
... és telefonáljon az aki tudja mi a címe a műsornak! és a sok okos , mert háá én tudom!! telefonál és azt hiszi ezzel nyer. na ebben van a pénz. ebbe is .
töky
Hát nem is lehet olyan rossz egész nap a jakuzziban dögleni hónapokon keresztül és kaja piálás közben egy kicsit veszekedni , parádézni. Ez olyan VV Fecóknak, VV Béciknek meg VV Éváknak való alekoszi irányítással. Egyik semmirekellőbb , mint a másik. Ez a hülye TV 2 meg a Gigit is egy lezárt szállodai szobában kefélteti meg a Jerzivel. Azt kellett volna bekamerázni.
Tekla
Hajléktalanoknak való fizetős munka! Ennyien vannak? És ha ők ott akkor ki fogja nézni ? És mért is kell ilyen agybetegítő műsor?
mátmar
Majd megint csinálnak egy-két taplóból sztárt.
deviance
ahelyett hogy örülnétek, hogy be vannak zárva... addig sem kint rontják a levegőt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.