Az X-Faktor második élő showjában 11 döntős állt színpadra, hogy ismét megmutassa, mit tud. A zenei kínálat különösen sokszínű volt, a versenyzők ugyanis világkörüli turnéra indultak.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Most ,kivételessen megnéztem ,szerintem nagyon gyengécske, a hölgy zsűritag ,,produkciója " viszont annyira teátriális hogy már undorító !!!
varrólány
@taglo: Mekkora élményed lehetett, hogy nézted!:-) nekem is egyébként.
Már előre tudható hogy szimpátia alapján fognak sokan szavazni. A mentorok is az eladhatóság alapján válogattak, az együttesek borzalmasak.
Még jó hogy régen nem a külső alapján lehetett valaki énekes. Demjén meg Balázs Fecó a külső alapján sosem jutott volna tovább pedig mekkora tehetségek.
silber13
Külső alapján megitélni egy zenészt dőreség! Mert pl. Paganinit ugye a külseje alapján megitélve, még a hegedű közelébe sem lehetett volna engedni. De a tehetsége elsöpörte a gnosz megjegyzéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.