Életében egyszer érintette meg a szerelem, ám viszonzás híján többnyire csendes magányban élt Magyari Zoltán, aki milliós örökséget hagyott hátra – írja a Blikk.

Az idős férfi élete utolsó hónapjait a lakitelki idősek otthonában töltötte. Itt végre boldog közösségre talált, amit csak két hónapig élvezhetett. Ám nem maradt hálátlan gondviselői felé, mint most kiderült, 67 millió forintnyi hagyatékát a máig is ott élő 14 öreg társára s az otthonra hagyta.

- Senki nem sejtette, hogy Zoli bácsi öröksége ekkora vagyont ér. Amikor elkészült a végrendelete, felajánlottuk neki, hogy megkeressük a rokonait, ő azonban ragaszkodott az elképzeléséhez. Úgy hiszem, élete legboldogabb időszaka volt az a két hónap, amit nálunk szeretetben élhetett – mondta a Blikknek Tigyi Istvánné Júlia, az intézmény vezetője.

A bőkezű idős úr vasutasként dolgozott évtizedeken keresztül, amikor nem idős édesanyját ápolta, a bütykölésnek élt.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
@hallgatag: azèrt nem kell nagyon orulni, mert majd ezekutàn elokerulnek az olyan rokonok, akik mèg eddig nem is lèteztek. Mikor pènzrolvan szò, akkor meg is tàmadhatjàk a vègrendeletet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Szvetlana: Oke, Kedves, Te biztosan jobban tudod, de ugye abban igazam van, hogy a legjobb es legtobbet dolgozo vasutas sem volt kepes ennyit megsporolni?

Egyebkent a vagyona NEM KOTELES reszet arra hagyja, akire akarja, persze, jogilag elfogadhato formaban kell meglenni a vegrendeletnek. A magyar oroklesjognal az egyenesagi kozvetlen orokosok automatikusan orokolnek, teljesen kitagadni oket csak indoklassal lehet, amit kizarolag ugyvednel lehet megtenni, jo sulyos penzekert...:o(( Tehat ha ilyen kitagadasi melleklet nincs a vegrendeletehez csatolva, bizony, meg fogjak tamadni az orokosok. Talalt penz nekik, ha igaz az osszeg, es nem csak egy uborkaszezoni ujsaghir,...
Szvetlana
@Tootsy: Tökéletesen igazad van minden tekintetben:)) Amúgy ez egy jó újsághír:))
Tootsy
@Szvetlana: En meg kivanom Neked, hogy Te is ennyit tudjal felretenni idos napjaidra a nyugdijadbol, hihi,...:o))
Tootsy
@pacsni: Nyugdijba menetelkor NEM adnak vegkielegitest, ezt csak egyes munkahelyek teszik meg, ha olyan az illeto munkaszerzodese, AMIKOR MEGSZUNTETIK A MUNKAHELYET, vagyis elbocsajtani kenyszerulnek valakit...
pacsni
@Tootsy: lehet, hogy igy van, de akkor valami nem stimmell ennèl a bàcsinàl! 67 millio mègha 150 èvig is dolgozottvolna nem lehetne ennyi megtakaritott pènze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.