A budapesti főpolgármester-jelöltek vitáján Vitézy Dávid és Karácsony Gergely komolyan egymásnak feszültek, Szentkirályi Alexandra nem vett részt az eseményen. 

Május 31-én rendezték meg a budapesti főpolgármester-jelöltek vitája, ahol Vitézy Dávid és Karácsony Gergely csapott össze egymással – írja a Mandiner.hu 

Szentkirályi Alexandra nem vett részt az eseményen, amelyről úgy fogalmazott:

"Ha a valódi jelöltekkel, valódi irányítókkal lehet vitatkozni, akkor állok elébe, de azt gondolom, hogy az nem Karácsony Gergely, hanem Gyurcsány Ferenc.”

A vita Vitézy beszédével indult, aki az elsők között hozta szóba a kormányszóvívő asszony mulasztásának esetleges okát: szerinte azért nem jött el a vitára, mert nem mert – írja a Partizán nyomán a Telex.hu

Vitézy Dávid szerint Szentkirályi Alexandra nem mert eljönni a vitára, Karácsony Gergely pedig ugródeszkának használja Budapestet

Forrás: YouTube/Partizán

Majd csalódottságát fejezte ki Karácsony Gergellyel kapcsolatban, aki véleménye szerint túlságosan elmerült a miniszterelnöki kampányban, Budapest pedig csak egy ugródeszka volt számára. 

Karácsony arról beszélt, hogy Budapestnek zöldebbnek kellene lennie, illetve az emberek életminősége is javításra szorul, de ahogy fogalmazott, az elmúlt 14 év politikája megkérdőjelezi ezeket az értékeket. 

A felfokozott hangulat a közönséget is magával ragadta, a műsor moderátorának, Gulyás Mártonnak időnként a nézőket is rendszabályozni kellett, akik túl hangosan fejezték ki a véleményüket egyik-másik politikus mondatai hallatán. 

A záróbeszédben a főpolgármester azzal vádolta ellenfelét, hogy az nem érzi felelősségét az elmúlt 14 évért és arra kérte a választópolgárokat, hogy szavazzanak rá és az őt támogató listára. 

Vitézy erre azzal reflektált, hogy ő nem pártpolitikai felhatalmazást kér június 9-én, hanem azt, hogy folytathassa szakmai munkáját.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
SzBK-né nem is akar főpolgármester lenni csak L játsza a szerepet...
csak ennyi
barátilag
J,L.
Pusztai
Fidesz sajtó kielemezte, Karácsonyt lemosták.
Vitézi koszos maradt?
rücsü41
...és Kend talán nem annak, ugródeszkának akarja használni, mert azt mondja hogy csak szakmai vágyait akarja kielégíteni?Ezért ne legyen főpolgármester.A főpolgármester vezet egy várost, megvalósít olyan terveket amelyek a város fejlődése érdekében állnak, személyes vágyainak kiélési terepe egészen máshol van nem a főpolgármesteri székben!Kend egy szakember , már pedig egy szakember nem politikus?Hagyja a politikát másra , ,maradjon meg úgy az emberek emlékezetében mint egy jó szakember!
Philip Marlowe
Vitamánia!
Az emberek nem a viták alapján döntenek, hanem a célok, elképzelések, programok alapján.
Politikai vitákban még senki sem gyözte meg a másikat!
De egy jó program, elképzelés mellé oda lehet állni.
A viták, csak a TV csatornáknak, médiának jó. Pláne, ha minél botrányosabb!
Szerintem ezért volt tökéletes az M1-n az, hogy mindenki elmondhatta az elképzelését, botránymentesen, kulturáltan!
És bőven jutott volna elegendő idő mindenkinek, ha nem alapítanának mikroszkóppal sem mérhető pártocskákat százszámra feleslegesen!!!
Ennyi!
vitriol
szentkirályi részvételéről nem ő döntött, mert amilyen ostoba ez a nő, szívesen részt vett volna és akkor a fidesz egész gárdája a szégyenkezett volna. Ahogy a kampányt végigcsinálta, az kb. egy piaci kofa teljesítményének felelt meg, és a vitát egy élvezhetetlen, színvonaltalan rikácsolós rendezvénnyé silányította volna.
vitriol
Vitézi nagyképűen elénk rakott 102 programot, de akár 500-at is sorolhatott volna, mert abból egyetlenegy sem valósulhat meg, ha orbán nem akarja.Nyilván abban bízik, hogy neki talán van annyi protekciója a fidesznél, hogy kap majd segítséget. De tudjuk, hogy tarlós is csak ahhoz kapott támogatást, ami orbánnak fontos volt. Így aztán hiába tudta tarlós, hogy a főváros hídjai felújítást igényelnének, nem mert lobbizni érte, és maradt tarlósnak a dicsőség, hogy utcákat, tereket nevezhetett át! Tehát vitézi választási ígéretei bizonytalansági tényezők, nem vehetők komolyan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.