Pár napja került nyilvánosságra a szabolcsi rendőrség "Csak egy szippantás" című oktatóvideója, ami egészen abszurdra sikerült. Készült belőle egy paródia is, ami itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá !

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
De ami még ennél is jobb, az Dancsó Péter Videómánia című sorozatának aktuális része, ami szintén ezzel foglalkozik, és telitalálat :-)))

www.youtube.com/watch?v=FAT9mhRdLE0
kiskutyauto
Az egész magyar rendőrség, az egész magyar közigazgatás és államigazgatás, amblok betegesen abszurd... de hát abszurdisztánban ezzel mi a probléma?
kiskutyauto
120 milliós hűtlen kezelés! Ezek a kritikán aluli amatőrfilmek, jó ha pár millióba kerülhettek, de már akkor is pazarolva készültek. Tehát a rendőrség is csal vígan, ahogy mindenki az országban, aki csak teheti... fejétől bűzlik a hal. Hajrá orbanisztán hajrá abszrudisztán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.