Beismerő vallomást tett csütörtökön az a 37 éves vácszentlászlói borosgazda, akit korábban tanúként hallgattak ki a településen történt mérgezés, illetve haláleset ügyében, s aki korábban tagadta, hogy fagyállót tett volna a borába. Emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult V. Pál ellen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@gabrella: Nem védelmezek senkit...mindig is voltak és lesznek sajnos olyan emberek, akiknek más értékeire javaira fájt, fáj a foguk! És mindig is lesznek olyan emberek, akik a javaik megvédését, saját kezükbe veszik...mert hát a rendőreire nem sok minden van volt bízva..nincs ezzel baj! De nem mindegy hogy hogyan védelmezi a saját tulajdonát, mert a halált okozó beavatkozással csak magának árt a tulajdonát védelmező!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazszó
@Dulcinea: Én már rég eldöntöttem Jól tette és ha mindenki így tenne megszünne a probléma ! Nem mernének mindnt llopni azok akik eddig gátlástalanul ebből éltek A kis emberek utósó tyukját a kertből amit öreg emberek nehezen megművelt az utolsót is röhögve elrabolták Az időseket agyonverik miközben kirabolják és röhögnek a markukban mert még nem is nyomoznak ellenük és a sok szép lélek még a pártjukat fogja . Mi a városokban nem vagyunk kiszolgáltatva ennyire nekik MÉG! De üzenem a szép lelkeknek hogy hamarosan itt sem lesz béke mert annyira szaporodnak nincs munka nincs szociális háló Miből fognak élni ? Belőled megsúgom!!Egyébként a fagyálló kapcsán lebukott a környéket rettegésbe tartó banda ,ezt a rendőrség is elismeri Ők tehetetlenek . Ha végeznék a dolgukat nem lenne szükség ilyesmire Ha nem végzik nincs jogbiztonság akkor az emberek maguk fognak intézkedni Közlöm én is megtenném Teljes mellszélességgel a férfi mellett állok!
igazszó
Amerikában megvédik magukat az emberek (pedig a rendőrség se semmi)) és kész ! Nem bájolognak a szép lelkek ezen ! Nem kell lopni Aki ilyet tesz magára vessen arra nem vonatkozik törvényi védelem!Egyébként megkérdezném hogy a síneket felszedő színesfém lopásból élő bűnözőket mikor fogták meg a rendőrök pedig az több embernek okoz potenciálisan életveszélyt az anyagi kárról nem beszélve amit nekünk okoznak, Abba is bele kéne vezetni a 220-at addig nincs rend!Tudomásul kéne venni hogy náluk a bűnözés életforma és dicsőség ! Csak a politika takargatja és lehazudja a valóságot Nem lesz itt rend ha mi nem állunk a sarkunkra velük szemben Vagy még egy megoldás van kedves fanyalgók Mi dolgozunk és az értékeinket szétlopják és szépen kussolunk ! De akkor meg is érdemeljük a sorsunkat !
Nakimaga
Nem tudok hinni abban,hogy valaki teljes hordó borát,vagy több hordó bort is fagyállóval keverjen,hátha meglopják!Ez csak duma !
Dulcinea
@igazszó: Rendben értelek!...Kinek-kinek a maga hite szerint! A legnagyobb baj, mint ahogyan írod is, hogy nincs jogbiztonság, és a jogbiztonsága is hiánya, sarkalja tisztes gazdákat saját, néha...veszélyes intézkedésekre! Mint ahogyan ez a példa is mutatja...

Tehát kedvesem...nem feltétlen ott baj, hogy védelmezni akarod a tulajdonod,,,védelmezd mert a tiéd, és ezt a szavak jó értelmében mondom! De nem mindegy hogy hogyan teszed! A saját magad jól felfogott érdekében nem mindegy hogyan teszed...Ugyanis ha balul sül el a dolog, mint ebben a cikkben, is írva van! Akkor mond meg nekem mit oldottál meg??? Leültetnek téged is mint ezt a gazdát...és 15 év nagyon hosszú idő...mi marad a javaidból , vagy ennek a gazdának a javaiból mire kijön?? Így...hogy az garázda tolvaj meghalt...többen mérgezéssel kórházba kerültek, sajnos csak magának ártott, hiszen leültetik!
igazszó
@Dulcinea: Ha leültetik az nagyon nagy baj ! És akkor tényleg elgondolkodunk hogy mit is tehetünk? Semmit ! Széttárjuk a kezünket azt mondjuk ilyen az élet ezt nekünk így kell élnünk most már mert a törvény a bűnözőket védi Úgy értem a magyar törvény Aztán még azon lehet elgondolkozni hogy gyorsan elmegyünk ebből az országból mert lassan teljesen élhetetlen lesz! Érdekes módon a lakásomba betörőt le is lőhetem az újabb törvények szerint Ezek az emberek meg semmi módon sem védhetik meg magukat , mert itt nem egy liter borról van szó! Mindenesetre remélem a közvélemény kiáll mellette ,mint ahogy annak idején a bácsi mellett is aki az áramot vezetett a kerítésébe . Ami meg a védelmezést illeti védelmezte mindenki de hiába! Amikor már tehetetlen az ember akkor jön a retorzió!.
Dulcinea
@igazszó: remélhetőleg kiáll majd mellette a közvélemény+ egy politikus, mint annak idején a bácsi mellett..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.