Bozsek Márk (25) péntek este meghökkentő bejelentést tett a Fókuszban! Az énekes azt mondta, nem folytatja tovább a versenyzést az X-Faktorban, így már a szombati élő adásban sem láthatjuk! Ilyen eddig a verseny történetében még nem fordult elő, aki bejutott a döntőbe, még sohasem adta fel a versenyt. – Jelenleg nem érzem magam elég erősnek, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni – indokolta döntését csütörtök este a Fókuszban az énekes. Márk döntése nem volt előzmények nélküli. Múlt héten teljes össztűz zúdult rá, amikor a Color együttes Féltelek című dalát adta elő a fiatal tehetség, még a saját mentora sem volt elégedett a teljesítményével. Geszti Péter (49) élő adásban teremtette le védencét, megjegyezve, hogy nem énekelt jól.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@silber13: Mindenkinek joga van rokonszenvesnek vagy ellenszenvesnek találni egy-egy figurát, akit "csak" a tévében látott. Nem érzem hiányát, hogy nem ismerem ezt a srácot személyesen, felőlem majomkodjon ahogy akar, de az mindenképpen látszik, hogy nagyon el van telve magától, ez pedig nekem nem tetszik. Ennyi. Attól még szervezhetnek rajongói klubot neki, legfeljebb nem lépek be...
silber13
@lenhardtibolya: Bátorkodtam azt kérdezni, hogy a sorozatból ismeri Márkot és a sorozatbéli szerepe alapján itéli meg? Holott tudván tudja, hogy az csak egy rá kiosztott szerep.és azt csinálja, amit a rendező mond! És hát nerm ismeri személyesen a srácot, akkor miért itélkezik? Honnan látja,hogy el van terlve magától?? Tudja ki az olyan ember? Hát pl.: A Z Krisztián, a úz un.: " Wer bin ich?" mentaitású zenei nulla! Na, ő aztán tényleg az, amit le tetszett irni!
lenhardtibolya
@silber13: Hiába ragozza a dolgot, a vélemény szabad, Ön kedvelheti azt a figurát, aki nekem nem rokonszenves. Ha már említi Zámbó Krisztiánt, hát bizony ő is egy hatalmas nulla, nem is értem mit keres a színpad, a zene közelében, de náluk családi hagyomány, hogy többen is Jimmy "helyett" próbálnak szerepelni, persze a nyomába sem érnek az elhunytnak.
silber13
@lenhardtibolya: Téved hölgyem, nem is hallottam, de ezt a cselekedetét ettől függetlenül dijazom. Érezte, nem megy, hát volt annyi becsület benne, hogy felállt és nem keresett bűnbakokat.
lenhardtibolya
@silber13: Nem ér annyit a téma, amennyi időt ráfordítunk. Eltér a véleményünk, ebbe bele lehet törődni...
silber13
@lenhardtibolya: Lehertséges. Sajnálom, hogy elraboltam az űŐn idejéből. Elnézést kérek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.