BUDAPEST – Soha nem történt még ilyen a magyar X-Faktor történetében, mint ezen a héten. Péntek délután ugyanis Bozsek Márk (25) meglépte azt, amit még soha senki: visszalépett az RTL Klub tehetségkutatójától. Ezzel pedig egy másik versenyző produkciónak adott még egy esélyt, vagyis ­visszatérhet a tini lányok kedvence, a ByTheWay! Márk lapunknak érthetően rendkívül szűkszavúan nyilatkozott pénteken. – Hálás vagyok az embereknek, hogy ennyire szerettek, és kitartottak mellettem. A szívemre hallgattam, amikor meghoztam a döntést – mondta hallhatóan megrendülten az énekes-színész, akinél többet mondott a váratlan és sokkoló helyzetről mentora, Geszti Péter (49). – Márk lejött a főpróba után – ami egyébként jól sikerült – a színpadról. Sétálgatott, aztán derült égből villámcsapásként előállt azzal, hogy nem akarja és nem tudja folytatni az X-Faktort. Nagyon csalódott lettem, mert a legtöbb munkát bele kellett tennem, főleg a lelki oldalon. Sokszor beszélgettünk, hogy miért kellene végigcsinálnia az egészet, de úgy tűnik, nem sikerült rá hatnom. Voltak erre utaló jelek korábban is, elégedetlen volt magával, más versenyzőket többre tartott. Úgy érzem, most jött el az idő, amikor megértettem, nem törhetem össze azzal, hogy az akaratomat rákényszerítem, elfogadtam a döntését – magyarázta Geszti, aki szerint mentoráltját nyomasztja a megfelelési vágy, ugyanakkor szerinte bőven van hely számára a zenei pályán a műsor után.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Egy ember akinek van önkritikája,és érzelmei amit bevall önmagának ami becsülendő . Ha így érezte akkor helyes inkább így lépni mint még nagyobb csalódásba esni ha esetleg nem sikerül nyerni.
Lehet hogy nagyobb rajongóttábora lett ezzel a tettével mint az összes többinek van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@űrbán: Gondolom, téged, ha már reagáltál...:-))
Turbó Pasi
Jól tette! Visszamehet a Barátok Köztbe. Énekelni ott se tud, de ott senkit se zavar! :-D
Maszlag
@keresztapa: Egyetértek! Pedig vannak szép Magyar dalok érthető szöveggel,mégis azt erőltetik, amit talán még az énekes sem ért.
keresztapa
@Maszlag: Igazad van, csak az a tapasztalat, hogy magyar számoknál nem tudnak beszélni, ott dallam van, és a hamis hangok jól érzékelhetőek, nem véletlen ,hogy magyar számokat nem énekelnek, azért mert nem is tudnak!
silber13
@Turbó Pasi: "nem tudsz arabusul, akkor ne beszélj arabusul!" Más szavakkal mondva: " Ne sutor ultra crepidam! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.