Levélírónknak Dr. Piczkó Katalin pszichiáter válaszol a megcsalás lehetséges okairól, valamint tanácsokat ad, hogyan lehetne a megromlott kapcsolatot rendezni. 16 évi boldog és hűséges együttlét után kiderült, hogy a férjem megcsalt. A gondom nem csak a megcsalás ténye, hanem az is, hogy becsapott, folyamatosan hazudott. Fél éve azt mondta, hogy befejezte a külső kapcsolatát, nem akar elválni. Ám két hónap múlva a telefonszámlákból kiderült, hogy minden maradt a régiben.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A legfontosabb- légy hű önmagadhoz - máshoz nem is lehet!
Mikor mondják már ki végre hogy férfitől olyat elvárni ami genetikailag nem sajátja - nem helyes. Van kapcsolat ami helyrehozható és van ami már beteljesedett és tovább kell lépni. De nem úgy hogy elfelejtjük a szépet, harcolunk a gyerekért a feje fölött, hogy megpróbáljuk az apát vagy az anyát megutáltatni vele. Nincs olyan hogy örök hűség - sőt nem is szabad ilyet mondani. Az ember változik élete során. És vagy tud a pár együtt változni, egy úton maradni vagy nem. De ez nem bűn. A bűn az ha megkötjük a másikat, zsaroljuk a másikat. Jungnak van egy nagyon jó módszere. Segítségével nagyon hamar kiderülhet hogy megmenthető-e a kapcsolat vagy sem - az hogy sem a pszichológusok sem a pszichiáterek nem használják, őket minősíti. Egy biztos: az önsajnálat, a másik hibáztatása nem a megfelelő út.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.